Starity

Újabb Sparks-könyvet filmesítenek meg

2014. május 03. 19:07   |   Szerző: MTI

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Clint Eastwood fia kapta A leghosszabb út című Nicholas Sparks-regényből készülő film egyik főszerepét.

hirdetés
Újabb Sparks-könyvet filmesítenek meg

A Deadline hollywoodi portál beszámolója szerint a Fox 2000 produkciója George Tillman Jr. rendezésében készül. Sparks tavaly megjelent regényének főhőse egy 91 éves ember, aki autóbalesetet szenved, és kocsijában ragadva visszatekint az életére: felidézi, hogyan szeretett bele feleségébe.

Scott Eastwood először kapott jelentősebb szerepet a filmvásznon. Ő alakítja a fiatal Luke Collinst, aki beleszeret a végzős hallgató Sophia Dankóba. A Fox 2000, amely kemény harcot vívott a megfilmesítés jogainak megszerzéséért, a film megjelenését 2015 áprilisára tűzte ki. Sparksnak két korábbi regényéből már olyan sikeres filmek készültek, mint a Kedves John vagy a Menedék.

Az Eastwood-fiú korábban apja több alkotásában, köztük az Invictus – A legyőzhetetlen, a Gran Torino vagy A dicsőség zászlaja című produkcióiban szerepelt, de tévésorozatokban és kisebb független filmekben is bemutatkozott már. A nézők hamarosan a David Ayer rendezte Fury című második világháborús drámában is láthatják, amelynek főszerepét Brad Pitt alakítja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek