Starity

Így ünnepelte 28. születésnapját Dianna Agron - fotók

2014. május 04. 13:01   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lássuk hogyan és kikkel bulizott a szőkeség, huszonnyolcadik születésnapja alkalmával!

hirdetés
Így ünnepelte 28. születésnapját Dianna Agron - fotók
Fotó: Mark Davis/Getty Images

Április 30-án töltötte be 28. életévét Dianna Agron, ezt pedig természetesen meg is ünnepelte barátai és családja társaságában is, egy ötletes jelmezes parti keretein belül, ahol többek között a Gossip Girl egykori sztárja, Jessica Szohr is jelen volt.

A bulira csak olyan vendégek mehettek el, akik valamilyen D betűs jelmezbe bújtak bele – keresztneve révén pedig nem kell magyarázkodnunk a választás miatt -, így a jelenlévők között ott volt például Dorothy az Ózból, Dianna pedig egy aranyos szarvasnak öltözött be (deer = szarvas).

„El vagyok halmozva. Micsoda szeretet. Egyszerűen nem jutok szóhoz. Azt kell mondjam, ez az egyik legjobb születésnapom. És még csak a nap felénél tartunk!” – csiripelte a szőkeség, majd másnap ezt írta Twitter-profiljára: „Most jutottam egy kis levegőhöz a szülinapom után. Imádom a családomat, a barátaimat és mindannyiótokat. Ez tényleg egy különleges nap volt. Nem tudok betelni vele!”

Fotók: Twitter

Diannát Glee-s kollegái is felköszöntötték a Twitteren, köztük Lea Michele, Jenna Ushkowitz, Chord Overstreet, Harry Shum Jr. Amber Riley és  Ashley Fink is, valamint Olivia Wilde-tól is kapott egy kedves üzenetet a mikroblogon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek