Starity

Így fest majd Katy Perry az új turnéján

2014. május 04. 20:08   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jövő héten kezdődik az énekesnő The Prismatic nevet viselő világ körüli turnéja, a nagy napig pedig újabbnál újabb ruhatervekkel örvendezteti meg rajongóit.

hirdetés
Így fest majd Katy Perry az új turnéján
Fotó: Peggy Sirota/GQ Magazine

Néhány napja robbant ki a botrány, miszerint Katy Perry egész eddigi karrierje egy régi képregényhős, Katy Keene imidzsére épült, így az egyébként eredetinek és ötletesnek hitt jelmezek, valamint alteregók közel sem tűnnek már olyan kreatívnak a feltűnően sok hasonlóság észrevétele után.

Azonban az énekesnőt nem igazán hatotta meg a lopás vádja, hiszen töretlenül és gőzerővel készül május 7-én, az írországi Belfastból induló világ körüli turnéjára, ami a The Prismatic elnevezést kapta. Ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, minthogy tűkön ülő rajongói türelmének csillapítására az elkövetkezendő napokban egy-egy ruhatervet oszt meg Instagram-profilján azon jelmezei közül, melyeket a színpadon fog viselni.

Eddig hét kép került fel az internetre a tízből, köztük egy pillangókkal díszített Valentino-kreálmánnyal, egy csillogó Roberto Cavalli-miniruhával, egy smiley-s Jeremy Scott-összeállítással, egy pink Nicolas Jebran-darabbal, egy ismételten pink színben pompázó The Blonds-macskanő-jelmezzel, egy Kleopátrát idéző Fausto Puglisi-kreációval és egy kezeslábassal, ami a Di$count Universe jóvoltából készült el a turné Birthday, azaz a Szülinap részéhez.

A koncertsorozat első 17 állomásán az Icona Pop, majd őket követően a Capital Cities, Kacey Musgraves, Tegan and Sara, valamint Becky G szolgálnak majd Katy előzenekaraként. A legutolsó show-ra december 15-én, az ausztráliai Brisbane-ben kerül majd sor.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek