Starity

Hét sztori, amiről lemaradhattál

2014. május 04. 22:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kylie Jenner és Adam Levine befestette haját, Taylor Swift és Selena Gomez új pasit kerített a hírek szerint, Leonardo DiCaprio pedig összeköltözött barátnőjével! Lássuk, mi minden történt még a sztárvilágban!

hirdetés
Hét sztori, amiről lemaradhattál

Szőke lett Adam Levine

Május 3-án sokkolta Twitter-követőit a Maroon 5 frontembere egy fotóval, amin platinaszőke hajjal pózol, menyasszonyával, Behati Prinsloo-val az oldalán.

„Az apokalipszis előkészítő kurzus befejezve” – fűzte hozzá a képhez.

Fotó: Twitter/Adam Levine

*

Így vágták le  Shailene Woodley haját

A hét elején publikálta az MTV azt a videót, amelyen látható az egész folyamata annak, hogy a színésznő megválik hosszú loknijaitól a Csillagainkban a hiba című film kedvéért, melyben ő játssza a főszereplőt, Hazel Grace Lancastert.

Shailene végig könnyeivel küszködött és folyamatosan azt hajtogatta, hogy „Te jó ég”, a drasztikus hajvágást pedig természetesen többen is rögzítették a jelenlévők közül.

*

Újra együtt Taylor Swift és John Mayer?

Azt csiripelik a hollywoodi madarak, hogy miután Katy Perry és a zenész szakítottak, John újra a country-csillag karjaiban kötött ki, akinek oldalán reméli, hogy meg tud változni és kapcsolatait is érettebben tudja majd kezelni.

Azonban még semmi sem biztos a John-Taylor páros újbóli egymásra találásával kapcsolatban, hiszen még egyik fél sem erősítette meg és nem is kapták őket lencsevégre még.

*

Kékes-zöldes frizurát újított Kylie Jenner

Kim Kardashian 16 éves húga is új hajszínnel sokkolta a nagyvilágot a napokban, ő azonban egy sokkal brutálisabb kombinációt vállalt be: vállig érő hajkoronája most már sötétbarna, kék, zöld és szőke színekben pompázik, ezt pedig boldogan mutatta be a Twitteren.

Fotó: Twitter/Kylie Jenner

*

Leonardo DiCaprio összeköltözött barátnőjével

Az InTouchnak árulta el egy bennfentes, hogy Leo még márciusban vásárolt egy lakást New Yorkban, ahova szinte rögtön be is költözött, de nem egyedül, hanem jelenlegi barátnőjével, a modell Toni Garrnnal.

A 39 éves színész és a 21 éves Victoria's Secret-angyalt tavaly augusztusban kapták először lencsevégre, amint Ibizán turbékoltak.

*

Orlando Bloommal hozták szóba Selena Gomezt

A 21 színész-énekesnő és Justin Bieber kapcsolata még mindig rejtély a nagyvilág számára, ez azonban nem akadályozza meg a médiát, hogy más hírességekkel is összeboronálják a fiatalokat.

Selenát ezúttal Miranda Kerr volt férjével hozták össze, akivel egy Chelsea Handler-koncert alkalmával találkoztak. Gomez elárulta rajongóinak korábban, hogy néhány barátjával részt vesznek majd a show-n, viszont azt nem tudni, hogy Bloommal ott futottak-e össze vagy együtt mentek, de az biztos, hogy együtt kapták őket lencsevégre, amint távoznak.

*

Nathan Sykes örül Ariana Grandének és Jai Brooksnak

A Nickelodeon üdvöskéje tavaly augusztusban szakított Jaijel, majd szeptemberben már a The Wanted szépfiújával járt, akivel viszont még szintén ez év decemberében szétmentek. Ariana azóta a szinglik életét élte, néhány napja, az idei iHeartRadio Music Awardson azonban már ismét Jaijel mutatkozott.

Nathant cseppet sem zavarja, hogy volt barátnője visszament exéhez, ezt pedig nem is félt hangoztatni a Twitteren: „Mindig is örülni fogok mások boldogságának. Egyszerűen jó dolog mosolyogni látni őket.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek