Starity

Keira Knightley is csatlakozik a hegymászós drámához

2014. május 05. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jake Gyllenhaallal fog együtt forgatni a brit színésznő az Everest című, igaz történeten alapuló filmben.

hirdetés
Keira Knightley is csatlakozik a hegymászós drámához

Az Oscar-jelölt brit színésznő, Keira Knightley olyan ikonikus karakterek bőrébe bújt már, mint Elizabeth Bennet és Anna Karenina. Ezúttal egy igaz történeten alapuló film, az Everest stábjához csatlakozott – számolt be a Daily Mail.

A Jason Clarke, Josh Brolin, John Hawkes, Jake Gyllenhaal, Robin Wright, Emily Watson, Sam Worthington és Naoko Mori szereplésével készülő drámában Knightley az expedíciós csoport vezetőjének, Scott Fishernek a gyászoló feleségét fogja alakítani – szerencséjére a Pinewood stúdió legnagyobb kényelmét élvezi majd, míg a stáb többi tagja Nepálban és Olaszországban forgat.

Az izlandi Baltasar Kormákur és a Universal közös produkciója azt az 1996-os katasztrófát meséli el, amikor egy masszív vihar következtében nyolcan életüket vesztették a világ legmagasabb hegyének megmászása közben (ez a Mount Everest történelmének legnagyobb tragédiája).

Az Everest 2015. szeptember 18-án kerül a mozikba, Keirát legközelebb a The Imitation Game-ben láthatjuk, amit november 21-én mutatnak be Benedict Cumberbatch főszereplésével.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek