Starity

Élő Ken-babává változik a brazil férfi

2014. május 06. 10:10   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tíz évvel ezelőtt kezdődött minden, amikor az orrával elégedetlen férfi először feküdt a kés alá. Azóta már tizenkét műtéten van túl.

hirdetés
Élő Ken-babává változik a brazil férfi

A brazil Rodrigo Alves úgy döntött, hogy a váratlanul ölébe hullott örökségét arra használja, hogy megváltoztassa az egyetlen dolgot, amit mindig is utált magán: az orrát. „Mindig utáltam azt, ahogy kinézek. Nagyon szeretek mosolyogni, és a hatalmas orrom minden eltakart az arcomon. A családom azt mondta: Honnan szerezted ezt az orrot?”

Mára a 30 éves légikísérő több mint százezer fontot költött plasztikai műtétekre – az orrátszabások után (mivel az első műtét eredménye nem nyerte el a tetszését, de a harmadik után elégedett) zsírleszívás az állán, a lábain és a teste többi részén, botoxinjekciók, kockahas-, kar- és lábimplantátumok következtek.

Állítása szerint soha nem fogja feladni a kutatást, hogy megtalálja a tökéletes arcot és testet – annak ellenére, hogy a legutóbbi rosszul sikerült műtétbe majdnem belehalt. „Próbáltam edzéssel, az ország legjobb edzőtermébe mentem, személyi edzőket fogadtam, de nem működtek. Így a gyors megoldáshoz fordultam.”

Rodrigo nem akarja, hogy az emberek őt utánozzák. „Ez nem olyan dolog, amire büszke vagyok, és nem akarok senkit sem erre bátorítani” – ennek és a veszélyek ellenére képtelen abbahagyni a műtéteket.

Januárban szilikont fecskendeztek a vállaiba és a karizmaiba, hogy megnöveljék az izmait, de veszélyes komplikációk jelentkeztek nála. A szilikon beszivárgott a vérébe, és a karjai annyira megdagadtak, hogy képtelen volt megfürödni vagy ételt készíteni magának. Kórházba szállították, ahol több liter váladékot szivattyúztak ki a testéből.

Közel állt ahhoz, hogy meghaljon, ráadásul fennállt a veszélye, hogy az egyik karját le kelljen vágni. Ha a szilikon elérte volna a szívét, meghalt volna. Három hétbe telt, hogy felépüljön. Miközben az orvosok és a nővérek az életéért harcoltak, ő egy negyedik orrműtét után vágyódott.

Évente kétszer kell botoxkezelésen részt vennie, és naponta egy jókora adag gyógyszert (kollagéntablettákat, szőrnövekedés-gátlókat) kell szednie.

Rodrigo elmondta, hogy csodálja Barbie pasiját, Kent – mert számára a fiúbaba testesíti meg az ideális férfikülsőt. Jelenleg azonban kezelésen vesz részt, hogy kigyógyítsák az Eltorzult Énkép nevű lelki betegségből, amely a népesség egy százalékát érinti, és nagyon reméli, hogy segíteni fog neki és abbahagyja a kényszeres önmegváltoztatást.


Rodrigo a műtétek előtt és után

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek