Starity

Met Gála 2014: a vörös szőnyegről

2014. május 06. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Met Gála mindig is fontos esemény volt a közéletben, és a vörös szőnyegén mindenki csillogni akar – ám ez sokaknak nem mindig válik be.

hirdetés
Met Gála 2014: a vörös szőnyegről

Idén is megrendezésre került Met Gála. A New Yorkban megtartott rendezvényt sokan a Cannes-i Filmfesztivál előfutáraként tartják számon, és mindig van miről csámcsogni utána. Tavaly punkszerelésben láthattuk a hírességeket, idén pedig az angolszász couture tervező, Charles James előtt tisztelegtek.

A legjobban öltözöttek:

Emma Stone

Emma remekül nézett ki ebben a piros-rózsaszín Thankoon-ruhában, ami szépen hangsúlyozta az alakja finom vonalait. A hajáért és a sminkért pluszpont jár, valamint a cipő és a táska is tökéletes!

Gisele Bündchen

A brazil modell is tündöklött a gálán, a fekete, testhez simuló Balenciaga-ruha gyönyörű, és ezzel is csak megmutatta, hogy bár már 33 éves, még mindig olyan alakja van, akár egy 25 évesnek.

Sarah Jessica Parker

Sarah az este egyik nagy kedvence volt, nem véletlenül! Az Oscar de la Renta-ruhája egyszerűen mesés volt, és bár már nem fiatal, olyan volt, mintha egy Disney-meséből lépett volna ki, annak ellenére is, hogy a haja sokkal inkább a Csillagok háborújába illene.

Karolina Kurkova

Az orosz modell szintén mindenkit lenyűgözött a gyönyörű Marchesa-ruhában, szinte szavakat sem találunk rá! Ez a tengerészkék tökéletesen illik Karolina jégkirálynős imidzséhez, a virágminták pedig feldobják a ruha amúgy is művészi szabását. Az egyszerű haj és smink jó döntés volt, hisz a ruha és a nagy nyakék amúgy is magára vonzza a figyelmet.

Selena Gomez

Selena gyönyörű volt ebben az egyszerű, bordó ruhában, ami szépen kiemelte az alakját és a fehér bőrét. A fülbevaló feldobta az összkép letisztultságát, és a sminkje is csodás volt. Teljesen kiegyensúlyozott volt, nem is látszanak rajta magánéleti problémái.

Kim Kardashian és Kanye West

Ahogy azt megszokhattuk, Kim és Kanye semmilyen lehetőséget nem hagynak ki, hogy együtt villoghassanak – most is az eseményhez illően öltöztek. Kim Lanvin-ruhája nem túl kihívó, a combkivágás pedig egészen elegáns – Kanye-en azért látszik, mennyire átvenné a frakkot mackóra.

Beyoncé

Bár az énekesnő eléggé megosztja az emberek véleményét, be kell vallani, jól állt neki a Givenchy. Bár a hajhálót meghagyhatta volna a konyhásoknak, B ismételten visszatért a régi stílusához, legalábbis ma estére. Hiányzott már!

A legrosszabbul öltözöttek:

Kristen Stewart

A Twilight sztárja sosem volt túl jó stílusérzékkel megáldva, de ez már tényleg durva: nem tudjuk, hogy mit akart ezzel a csillogó, hálós-tollas Chanel-ruhával, amit egyértelműen a nőiesebb alakúaknak szántak. A vöröses narancssárga haja is lenőtt, egyedül a cipő és az övrész érdemel pirospontot.

Anna Wintour

Úgy tűnik, a Chanel megkezdte hódító hadműveletét a sztárok leégetése érdekében! Egyelőre 2:0 az állás, igazából nincs is nagyon mit hozzáfűzni.

Lupita Nyong'o

A színésznő tökéletesen hozta az afrikai bennszülöttet ezzel a Prada-ruhával; mintha egy óriási álomcsapda esett volna rá! Bár Lupita általában makulátlanul jelenik meg a vörös szőnyegen, ez az összeállítás borzasztó.

Margot Robbie

Margot is Pradában égette magát, és nem is tudjuk igazából, mit mondjuk. A nyakmerevítős, strasszos, melltartóvillantó felsőrész kész vicc, a szoknya pedig... egy szóval tudnák jellemezni Margot kinézetét: káosz.

Kate Upton

Kate egyszerűen szörnyen nézett ki! Nemcsak a Dolce&Gabbana-ruha minősíthetetlen, hanem az optikai csalódás is, amit kelt; Kate mintha 15 kilót hízott és 10 évet öregedett volna!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek