Starity

Jessica Alba: „Nem akarom, hogy a nagyszüleim a melleimet nézzék”

2014. május 07. 16:04   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő elárulta, hogy nem áll szándékában levetkőzni a kamerák előtt egyetlen szerep kedvéért sem.

hirdetés
Jessica Alba: „Nem akarom, hogy a nagyszüleim a melleimet nézzék”
Fotó: Eric Guillemain/Sunday Times

Jessica Alba egyike azon színésznőknek, akikről a férfiak többsége álmodozik és bármit megadnának azért, hogy láthassák őket ruha nélkül. Bár a 33 éves színésznő már sok olyan karakter bőrébe bújt, akiknek voltak ágyjeleneteik, intim testrészeit még nem mutatta meg a mozivásznon és elmondása szerint ez nem is fog megtörténni.

„Nem akarom, hogy a nagyszüleim meglássák a melleimet. Ennyi az egész. Kínos lenne karácsonykor. És úgy értem, tényleg az lenne, mert ha megnézed a filmeket, amiket forgattam, a meztelenkedés sosem volt kiemelkedő bennük” – osztotta meg a Glamourral.

A kétgyermekes anyuka szerepel ugyanis a magazin júniusi számának címlapján, így a Sebastian Kim által készített fotósorozat mellett egy interjúra is sor került, melynek kapcsán mesélt még arról is, hogy hamar rátalált feminista oldalára:

„Ahonnan származom, ott a férfiaknak kellett lenniük a családfenntartóknak. Édesanyám viszont azt mondta, hogy nincs erre szükségünk, nem kell egy férfira támaszkodnunk. Megtanította hogyan legyek rámenős. Elhatároztam, hogy pénzügyileg is független leszek, szóval 12 évesen elkezdtem színészkedni és megkeresni a saját pénzemet. Maga volt a szabadság.”

„A kapcsolatok lehetnek kemények és már volt részem ilyenben korábban. Csak két barátom volt. Az első, Michael [Weatherly az NCIS-ből] volt, akivel nem találtam meg a közös hangot és jóval idősebb is volt nálam. De most [Cashsel] nincsenek meglepetések. És a legkönnyebb rész? Az, hogy minden este összebújhatunk” – árulta el őszintén.

Jessica beszélt még arról is, hogy mi inspirálta abban, hogy megalapítsa a The Honest Companyt, ami végül 2012 januárjában jött létre.

„Rengeteg egészségügyi problémám volt és jöhet maga a pokol vagy akár árvíz, a gyerekeim olyan egészségesek lesznek, amilyenek csak lehetnek. Nehéz gyerekkorom volt, magányos voltam és annyira eltávolodtam a barátaimtól, mivel olyan sok időt töltöttem kórházban, ahol felnőttek vettek körül, hogy furcsán éreztem magam. Ez egy különös módja, hogy leéld a gyerekkorod, mert az egyetlen dolog, amit igazából szeretnél, az a játék”

Ha pedig már szóba került a feminizmus és saját cége is, a riporter arról is megkérdezte Albát, hogy szerinte milyen helyzetben vannak manapság a női vállalkozók.

„Azt hiszem, ez most egy nagyon jó időszak a női vállalkozók számára. De megtanultam, hogy amíg nem tudod bebizonyítani, hogy az üzleted működőképes, addig csak egy ötlet marad. Tudnod kell a dolgodat.”

Fotók: Sebastian Kim/Glamou

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek