Starity

Soha nem hallott Hannah Montana-dal került elő!

2014. május 07. 18:06   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A minap került fel az internetre egy bizonyos Beach Weekend címre hallgató dal, ami a Disney egykori nagysikerű sorozatához készült még jópár évvel ezelőtt.

hirdetés
Soha nem hallott Hannah Montana-dal került elő!

Hányszor hallottuk és olvastuk már az elmúlt években, hogy hol van az a fiatal, ártatlan és édes lány, akit egy egész világ Miley Stewart és az ő popsztár alteregója, Hannah Montana szerepében ismert meg? A válasz magától értetődő, hiszen az a békés időszak bizony rég elmúlt és mindenki Hannahjából egy magamutogató, nyiltan drogozó és botrányos viselkedésű celeb vált, aki ezáltal sokakban ellenszenvet keltett.

Most azonban egy dal erejéig bárki visszautazhat az időben, ugyanis nemrégiben napvilágot látott egy eddig még soha nem hallott dal a hajdan népszerű Disney-sorozatból, ami a Beach Weekend címet viseli és a már jól megszokott Hannah-hangulatot hozza.

Azt nem tudni, hogy eredetileg melyik albumra szánták a dalt, hiszen számos soundtrack megjelent a sorozathoz és ez egyértelműen nem egy hivatalos premier, de a rajongók úgy vélik, hogy a 2007-es Hannah Montana 2: Meet Miley Cyrus című lemezen található dalok hangzásvilágára hasonlít leginkább.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek