Starity

Thalía testőre is meghalt Aaliyah balesetében

2010. augusztus 30. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár a tragédia már kilenc éve történt, kevesen tudják, hogy Thalía kedvenc testőre is a szerencsétlenül járt kisrepülőgépen utazott. A férfi még a mexikói énekesnő egyik videoklipjében is szerepelt.

hirdetés
Thalía testőre is meghalt Aaliyah balesetében

2001. augusztus 25-én, szombaton történt a tragédia, melyben a tehetséges fiatal R&B-énekesnő, Aaliyah életét vesztette – a pilóta hibájából, aki a rossz időjárási körülmények ellenére is felszállt.

Bár a szomorú esemény óta kilenc év eltelt, bizonyára kevesen tudják, hogy a szerencsétlenül járt kisgépen utazott Thalía testőre is. A 41 éves Scott Gallin, akinek – pechére – szabad volt a hétvégéje, Aaliyah részére vállalt munkát a Bahamákon, ahonnan éppen visszatérőben volt a repülőgéppel.

A nagydarab férfi, akit Thalía csak „Kopaszhát”-nak nevezett, a mexikói énekesnő Amor a la mexicana című dala rezesbanda-feldolgozásának videoklipjében a kantinost alakította. Amikor az énekesnő értesült a hírről, nagyon szomorú volt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek