Starity

Kihirdették a 2014-es BRAVO OTTO fellépőit

2014. május 09. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A BRAVO OTTO Díjátadó Gálát idén május 31-én, szombaton rendezik meg, a helyszín változatlanul a Westend City Center Millennium Tetőkert. A most közzétett fellépő-lista izgalmas estét ígér.

hirdetés
Kihirdették a 2014-es BRAVO OTTO fellépőit

A fiatalok mindent megtalálnak majd a BRAVO OTTO-n, amit szeretnek: fergeteges bulit, kedvenc előadóikat, külön erre az alkalomra kitalált produkciókat, találkozási lehetőséget a hazai zenei élet sztárjaival, mindezt pedig egy ingyenes rendezvényen.

A fellépők neveit és a május 31-ei show részleteit a BRAVO magazin frissen megjelent, májusi száma tette közzé. A program olyan különleges meglepetéseket tartogat, mint a By The Way dalpremiere, az eddigi négy X-Faktor győzteseinek közös produkciója, ami a BRAVO OTTO-n hangzik el először, Király Linda és Király Viktor duettje és a Children of Distance fellépése, akik ezúttal Horváth Tomi & Raul közreműködésével állnak színpadra. Az est fellépői között szerepel még Hien, az Eurovíziós Dalfesztiválon remekelő Kállay-Saunders András és Bogi, valamint a népszerű elektro-dance formáció, a The Biebers is.

A show házigazdája Dukai Regina és Fluor lesznek.

A fellépők mellett a díjátadók listája is illusztris, többek között Liptai Claudia, Baronits Gábor, Éjjel-Nappal Budapest Lali, Zimány Linda és Istenes Bence is színpadra lép, hogy átadjon egy-egy arany indiánt.

A május 31-ei BRAVO OTTO Díjátadón kiderül, hogy ki a BRAVO OTTO szavazás 5 magyar és 5 külföldi kategóriájának nyertese, valamint az idei BRAVO IDOL. A rendezvény televíziós partnere, a Music Channel ismét meghirdette Az év legjobb videoklipje kategóriát. A díjért Boggie – Parfüm, a Compact Disco – The Storm, Cserpes Laura – Úgy szállj!, a Hősök – Enyém és Kállay-Saunders András – Running című videoklipje van versenyben.

Az OTTO-t, a BRAVO magazin díját nemzetközi szinten már több mint 50 éve adják oda minden évben a legjobbaknak. A díj nyerteseit Németországban választották meg először, 1957-ben, akik között nem kisebb nevek szerepeltek, mint James Dean, Romy Schneider, Gina Lollobrigida. Minden idők legnagyobb OTTO nyertese a néhai Michael Jackson volt, összesen 9 győzelemmel. Az OTTO díjat Magyarországon a lap 1992-es piacra lépése óta osztják ki az olvasók szavazatai alapján a legnagyobb hazai előadók között.

A BRAVO magazin Európa legnépszerűbb ifjúsági márkája. 1956-ban jelent meg először Németországban, majd a 80-as évektől kezdve fokozatosan jelentek meg lokális kiadásai szerte a világban. A magyar változat 1992-ben jelent meg a piacon és azóta is a legolvasottabb ifjúsági lap.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek