Starity

Hét sztori, amiről lemaradhattál

2014. május 10. 14:02   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miley Cyrus piros hajra váltott, Selena Gomez elutazott egy titkos nyaralásra, és Ariana Grande is közzétett néhány képet új klipjéből.

hirdetés
Hét sztori, amiről lemaradhattál

Ariana Grande klippel jelentkezik

Nemrégiben jelent meg az énekesnő Problem című száma, melyben Ariana egy felnőttesebb stílusát mutatja meg. Megígérte rajongóinak, hogy nemsokára érkezik a klip is, a napokban néhány fotót is közzétett, melyek a klipből valók. A képek alapján egy fekete-fehér, retrós kisfilmre számíthatunk Grandétől.


Képek: Twitter

*

Miley Cyrus piros hajjal sokkol

A vadóc énekesnőtől már megszokhattuk, hogy sokkolja az emebereket, de úgy látszik, szereti felülmúlni önmagát. Akik visszasírják az énekesnő hosszú haját, most örülhetnek: a Wrecking Ball énekesnője nemrégiben posztolt a Twitter-profiljára egy képet, melyen piros, extrahosszú hajjal látható egy barátjával egy buliban. Még ha paróka is, nekünk bejön!


Kép: Twitter

*

Íme, Selena Gomez kollekciójának promója

Az ex-Disney-sztár Dream Out Loud kollekciója már februárban megjelent, de a ruhákat reklámozó videó csak most látott napvilágot, melyet az Instagramon mutatott be a Slow Down énekesnője. A kisfilmben természetesen Selena látható, melyben egy fotózáson vesz részt, ahol a kollekció darabjait viseli.

*

Andrew Garfield és Emma Stone elkötelezi magát?

A csodálatos Pókember két sztárja nemrégiben egy ingatlanközvetítővel rótta az utcákat, amely arra enged következtetni, hogy házat vesz a páros. Miközben sétálgattak, természetesen a szemfüles lesifotósok lencsevégre kapták őket, és a képeken Emma ujján egy, eddig nem látott gyűrű díszeleg. Vajon eljegyezte kedvesét Garfield?

*

Olivia Holt irigyli Selena Gomezt

Selena nemrég közzétett egy képet a MET gáláról, melyen számos hírességgel, többek között Reese Witherspoonnal látható. Olivia nem hagyta szó nélkül a fotót, egy tweettel fejezte ki irigységét, hogy nem találkozhatott példaképével, Reese-zel: „Én csak... Miért nem én lehetek ezen a képen, Selena helyett? Szeretem Reese Whiterspoont."


Selena képe a MET gáláról. Kép: Twitter

*

Selena Gomez titkos nyaralásra utazott el

Az énekesnő a Twitteren osztotta meg követőivel, hogy egy ideig nem hallhatunk róla, mivel elutazott nyaralni egy tengerpartra a barátaival, és nemrégiben egy videót is közzé tett, melyben beszállnak egy repülőbe. Azt nem árulta el, hogy hova, mert tényleg pihenni szeretne, és nem akarja, hogy lesifotósok hada figyelje minden lépését.


Képek: Twitter

*

Justin Bieber Madison Beerrel lógott

Még tavaly írtunk arról, hogy Justin a Twitteren reklámozta az egyik felfedezettjét, Madison Beert, aki azóta lemezszerződést is kapott. Justin nemrég közzétett egy képet, melyen Madisonnal látható, összebújva. Madion és Bieber együtt lennének? Ha így volna Justin és a fiatal énekesnő között nagy a korkülönbség, mivel Biebs 20, míg Beer csak 15 éves.


Kép: Twitter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek