Starity

Shakira és Rihanna miatt fizet három török csatorna

2014. május 11. 14:02   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Három török tévécsatornára is bírságot szabtak ki, amiért korhatár megjelölése nélkül vetítették le Shakira és Rihanna közös videoklipjét.

hirdetés
Shakira és Rihanna miatt fizet három török csatorna

Shakira és Rihanna Can’t Remember To Forget You című duettje és a hozzá tartozó videoklip óriási siker a világ minden táján, ám sajnos akadnak olyanok, akik szerint rossz példát mutatnak a fiatalok számára.

A másságot még mindig tabunak tartó Törökországban ugyanis az audiovizuális tanács három tévécsatornára is pénzbüntetést szabott ki. A Dream TV, a Show TV, valamint a Kral Pop TV korhatár megjelölése nélkül adta le a népszerű zenei videót, így több ezer eurót fizethetnek emiatt.

A kisfilm az egyik török pszichológus szerint nincs jó hatással a fiatalokra, ugyanis szerinte homoszexualitásra buzdítja őket, mivel a két énekesnő simogatja egymást a videóban. Kétségtelenül erotikusra sikeredett a videoklip, de bizonyára több rajongó is úgy gondolja, hogy ez enyhén szólva is túlzás, hisz nem azért fog valaki a saját neméhez vonzódni, mert azt látja a tévében.

Törökországban egyébként a hírességek is jobban titkolják másságukat, ugyanis sokan képtelenek elfogadni azt. Ez a probléma azonban még a szabadabb országokban is sajnos fennáll, még a melegfelvonulásokkal sem sikerül megértetni az emberekkel azt, hogy attól, hogy valaki a saját neméhez vonzódik, ugyanolyan része a társadalomnak. Szerencsére azonban egyre több híresség próbál a jó ügy mellé állni és megmutatni, hogy nem kell ítélkezni mások felett pusztán a nemi identitás alapján.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek