Starity

23,4 millió ember nézi az Agymenőket

2014. május 11. 22:10   |   Szerző: kat97

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tévéműsorok jelenlegi helyzetében - illegális letöltések, kalóz DVD-k korszakában - nagyon nehéz több millió embert a tévékészülékek elé ültetni hétről hétre, ám Jim Parsonsék eddig mindig sikerrel jártak!

hirdetés
23,4 millió ember nézi az Agymenőket

A sorozat dióhéjban négy stréber férfiről és az őket elviselő három nőről szól, s nem csak az abszolút nyerő sorozat jelenleg, de a legmagasabb nézettséggel bíró is, mióta 2004-ben a Jóbarátok 10 évad után búcsúzott a nézőktől.

A sikerek hátterében egyértelműen a zseniális színészgárda áll, akik rengeteg profizmussal és odafigyeléssel lettek castingolva a szerepekre.

„A szereplőgárda profi komikusokból áll – részletezi véleményét egy kritikus, Jaime Weinman. Johnny Galecki [Leonard Hofstadter] és Kaley Cuoco [Penny] a komédia veteránjai. Jim Parsons pedig a nagy felfedezett lett. Itt nincsen gyenge láncszem. A TV-ben nem lehet filmsztárt szerződtetni, mint egy filmben, ismeretleneket kell kiválogatni. Chuck Lorre [az Agymenők társalkotója] abban igazán tehetséges, hogy megtalálja a megfelelő embereket a megfelelő szerepekre – akiket a közönség is szeretni fog.

A The Big Bang Theory legnagyobb riválisa az ABC Modern Familyje, a két sorozat között azonban közel 10 millió fős a nézettségi eltérés. Ha összeadnánk minden embert, aki legalább hat percet követett a show idei évadjából, 84,2 főt számolnánk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek