Starity

Ismét filmet forgat a One Direction

2014. május 12. 12:12   |   Szerző: Troublemakeroff

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A brit fiúbanda a tavaly megjelent This Is Us című filmjük folytatásán kezdett el dolgozni.

hirdetés
Ismét filmet forgat a One Direction
Fotó: John Wright

Úgy tűnik, a One Direction egy pillanatra sem pihen. Nemrég kezdődött el világkörüli turnéjuk, ami miatt szinte egy perc szabadidejük sincsen, de emellett több új projekten is dolgoznak.

Az év elején jelentette be a banda, hogy ebben az évben ismét új lemezzel jelentkeznek, ami szám szerint a negyedik lesz. A srácoknak nincs idejük, hogy normális körülmények között vegyék fel a dalokat, ezért a turné közben kerülnek rögzítésre a hanganyagok. A dalok megírása, valamint felvevése nem rövid procedúra, így erre még biztosan várniuk kell a rajongóknak, de addig sem kell csüggedni: a brit együttes ugyanis filmet forgat!

A pletykák és találgatások már elkezdődtek, amikor a banda két tagját, Liam Payne-t és Harry Stylest lencsevégre kapták, amint ellátogattak a Machu Picchu emlékműhöz. A két fiú nem egyedül érkezett, ugyanis a nyomukban szorosan ott volt néhány személy, akiknél kamerák, valamint mikrofonok voltak. Ekkor már sejteni lehetett, hogy valami készülődőben van.

Tavaly került a mozikba a srácok első filmje, ami a This Is Us nevet viseli, rendezője Morgan Spurlock volt, aki eloszlatta a kétségeket: „Igen, a This Is Usnak lesz folytatása.

Azonban a mostani felvételeket a híres rendező nem egyedül fogja készíteni, hanem segítsége is lesz, méghozzá egy olyan ember személyében, aki a fiúk több zenei videóját készítette.

Ez alkalommal Ben Winston tart a bandával a világkörüli turnén, és videóra veszi mindazt, ami ott történik. Együtt dolgozik velem, hisz egy nagyon jó producer – folytatta Spurlock.

A tavaly megjelent film, több mint 40 millió fontot hozott a csapatnak, és ezzel együtt több milliós DVD eladást is produkált. Hatalmas sikernek örvendett, már az első három napban több mint 270.000 darabot adtak el belőle, ezzel az Egyesült Királyságban a valaha volt, leggyorsabban fogyó zenei kiadás lett.

Úgy tűnik, hogy ez Liamnek, Niallnek, Zaynnek, Louisnak és Harrynek, elég zsebpénzt jelentett, de nem adják fel, hisz turnéjuk során teltházas koncerteket adnak. Keményen dolgoznak, mert mostani filmjükkel Oscar-jelölést szeretnének kapni – természetesen a zenei kategóriában járó díjra pályáznak, és nem a legjobb színésznek járóra.

„Tudom, hogy Simon Cowell ezzel díjat szeretne a bandának, mert csalódott volt, amikor kimaradtak a jelölésből az Oscaron – fejezte be mondandóját Morgan.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek