Starity

Blanca Soto a Telemundóhoz szerződött

2014. május 12. 19:07   |   Szerző: Ildikócska10

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Porque el amor manda (Amit a szív diktál) főhősnője Twitter-oldalán osztotta meg a hírt, miszerint csatlakozott a Telemundóhoz.

hirdetés
Blanca Soto a Telemundóhoz szerződött

Blanca Soto nagyon boldog, hogy a Telemundóhoz szerződtette magát, ezt a hírt pedig a napokban osztotta meg a Twitteren a rajongóival. Miután szerepelt az Obscuro című darabban Fernando Colunga, Aylin Mujica és Ernesto Laguardia mellett, a színésznő készen áll, hogy ismét megmutassa a tehetségét a televíziók képernyőjén – ezúttal a Telemundo sorozatgyártó cégcsoporttal.

Ez egy új szakasz az életemben. Ez egy üres oldal, amit meg kell tölteni, és kész vagyok, hogy megírjam ezt a könyvet. Nagyon boldog vagyok, hogy kitölthetem ezt az új kalandos könyvet – mondta a mexikói színésznő, aki nemrég írt alá egy exkluzív szerződést, ami különböző projektekre szól.

A színésznő, aki főszerepet kapott a Porque el amor manda (Amit a szív diktál), az El talismán (Talizmán) és az Eva Luna című telenovellákban, hozzátette még: „Ez egy dinamikusan fejlődő cég, egy csodálatos tartalom. Egy cég, amely azt akarja, hogy együtt fejlődjenek az új projektek létrehozásával.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek