Starity

Cher Lloyd: „Meg szerettem volna mutatni a sebezhető oldalamat”

2014. május 13. 17:05   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Glamoholic címlapján tündököl a brit X Factorban feltűnt énekesnő, a magazin hasábjain pedig mesél magánéletéről, jövőbeli terveiről és karrierjéről is.

hirdetés
Cher Lloyd: „Meg szerettem volna mutatni a sebezhető oldalamat”
Fotó: JSquared Photography/Glamholic

Cher Lloyd karrierje egyre magasabban szárnyal, ráadásul hamarosan megjelenő második stúdióalbuma és az azzal járó reklámhadjárat is sokat lendít hírnevén. Így történt meg az is például legutóbb, hogy a Glamoholic nevezetű magazin felkérte, hogy legyen legújabb számuk címlaplánya és a lenyűgöző fotósorozat mellé természetesen egy interjú is dukált a fiatal brit tehetséggel.

- Az új albumod, a Sorry I'm Late május 27-én jelenik meg. Hogyan testesíti meg az előadói éned felnőttesebb oldalát?

- Amikor az első albumomra, a Sticks and Stonesra gondolok, annyira fiatalnak, kezdetlegesnek érzem. Nagyon sokat változtam a két lemez között eltelt idő alatt. Megváltozott a hangom, a véleményem és azok a témák is, amikről írni akarok. Ez az album megmutatja, hogy milyen előadó és személy vagyok. Annyira jó volt bemenni a stúdióba és arról írni, amiről csak akarok!

- Mennyire volt nehéz kivenni a részed a munkából, hogy az megmutassa az igazi énedet?

- Bámulatos volt! Nagyon fontos volt számomra, hogy kreatívak legyünk. A rajongóim kívülről-belülről ismernek, szóval biztosra kellett mennem, hogy ez az album 100%-ig én vagyok, és tényleg így van! Szerintem elképesztő, hogy az új hallgatók ennyi mindent megtudhatnak rólam ebből a korongból.

- Milyen volt az album felvételének folyamata? Mennyire jelentett kihívást hallgatni a belső hangodra?

- A folyamat egyszerűbb volt, mint azt vártam! Ez a második lemezem, szóval azt gondoltam, hogy szenvedni fogok azzal, hogy megtaláljam mit is keresek pontosan. De mihelyst belefogtam az írásba, minden klappolt! Rengeteg különféle hangzás van ezen az albumon és voltak idők, amikor nehéz volt megtalálni köztük a megfelelő egyensúlyt. Kísérletező típus vagyok, szóval az, hogy kipróbálhattam különböző dolgokat, nagyon szórakoztató volt. Határozottan hű maradt magamhoz ezzel az albummal.

- Milyen témákról akartál énekelni ezen a lemezen? Milyen történeteket akartál elmesélni?

- Meg szerettem volna mutatni a sebezhető oldalamat. Fontos volt számomra, hogy dinamikus legyen és ne csak egy bulialbum. Szóval leengedtem a falaimat és személyes dolgokról írtam. A furcsa pedig az, hogyha valaki ezekről a témákról kérdezett volna, akkor nehezen tudtam volna beszélni róluk, de dalt írni jó volt.

- Van olyan dal, amit személyes történés alapján írtál?

- A Goodnightot édesapámnak írtam. Mindig is nagyon közel álltunk egymáshoz és sok minden történt az elmúlt néhány évben. Nyugodtan elmondhatom, hogy büszke vagyok erre a dalra. És ő is imádja!

- A T.I-jal közös I Wish sikere után van olyan előadó, akivel nagyon szeretnél duettet készíteni?

- Annyi előadó van, akikre felnézek, és akikkel szívesen dolgoznék együtt a jövőben. Dolly Parton egy közülük, nagyon szeretnék közös dalon dolgozni vele!

- Az album megmutatja majd nekünk az igazi előadót, de azt szeretted volna, ha az emberek még többet megtudnak rólad a négyrészes, Pieces Of Cher című dokumentumsorozatban. Az életed és karriered mely részeiről szeretnéd, hogy tudjanak a rajongóid?

- Nagyon szerettem volna, ha a rajongóim látják, hogy milyen az életem az úton, a stúdióban vagy éppen a mindennapokon. Annyi dolog van, amit az emberek még nem tudnak rólam és ez egy tökéletes mód volt rá, hogy megláthassák. Néha a dolgok úgy mennek, ahogy elterveztük vagy éppenséggel szörnyen rosszul és nem félek ezeket megmutatni nekik.

- Mennyiben befolyásolja az a döntéseidet a karriereddel kapcsolatban, hogy közel maradj a rajongóidhoz?

- Rendkívül fontos számomra, hogy közeli kapcsolatom legyen a rajongóimmal, hiszen ők tartják bennem a lelket! Szeretem kikérni a véleményüket az új zenékkel vagy grafikus dolgokkal kapcsolatban. A legjobb bennük az, hogy annyira őszinték és ezt imádom! Semmi sz**ozás, én pedig tisztelem ezt!

- Mi volt a legizgalmasabb része annak, hogy részt vehettél a Neon Light turnén Demi Lovatóval?

- Az, hogy színpadra léphettem és énekelhettem annyi ember előtt! Elképesztő! Hihetetlenül jól éreztem magam és alig várom, hogy ismét egy ilyen színpadra állhassak.

- Mik azok a dolgok, amiket magaddal viszel egy turnéra?

- Szeretem, ha nálam van az Ugg-csizmám, mivel fontos a kényelmes cipő és ruha, amikor egy buszon élsz. De magammal viszem a takarómat is, ha már a kényelmességnél tartunk.

- Az, hogy a férjed, Craig veled van az úton, megkönnyíti a honvágyadat?

- Igen! El sem tudom képzelni, hogy egyedül csináljam végig. Craig fontos szerepet játszik a karrieremben. Hihetetlenül szerencsés vagyok, hogy mellettem áll, támogat és mutatja az utat.

- Mi hiányzik leginkább otthonról?

- A családom! Hiányzok, hogy szemtől szemben beszélgethessünk. A technológia fantasztikus mód számunkra, hogy kapcsolatban maradhassunk, de semmi sem múlja felül, ha anyukámmal beszélgethetek a szívügyekről.

- Mennyire segített a családod alázatosnak és szerénynek maradni az elmúlt négy évben a hírnévvel való megbirkózás során?

- Egy nagyon földhöz ragadott családból származom, szóval, ha valami olyat tettem volna, ami nem lett volna illendő, ők lettek volna az elsők, akik szóltak volna. De nem volt ilyen problémám. Önmagamat adom.

- Hány évesen szeretnél családot alapítani? Hány gyerekkel képzeled el magad húsz éven belül?

- Nincs egy kijelölt év a fejemben, de tudni fogom, ha eljön az ideje. Izgalmas ezen gondolkozni! Anyukámnak négy gyereke volt, ahogy Craig anyukájának is, szóval... [nevet]

- Mit mesélsz majd a gyerekeidnek az esküvődről, ha kérdeznek róla, mikor felnőnek?

- Azt, hogy egy igazán elbűvölő nap volt és megmutatom nekik az összes fotót.

- Melyik a nehezebb abban, hogy a közszemle előtt éled az életed: bajlódni a paparazzikkal vagy, hogy mindig jól kell kinézned?

- A karrierem kezdetén mindig azon aggódtam, hogy a lehető legjobban nézzek ki. De most csak élem az életemet és próbálom kizárni a kamerákat. Nem töltök órákat azzal, hogy elkészüljek, mikor lemegyek egy kis tejet venni. Rengeteg kép van rólam, amin nem vagyok kisminkelve és mondjuk izzadt vagyok.

- Az öltözködési stílusod mindig kifejezte a személyiséged. Szeretnél saját kollekciót készíteni?

- Nagyon szeretnék! És nagyon jól szórakoznék közben. A kollekcióm nagyon mókás lenne, de határozottan lennének benne kulcsfontosságú darabok is. Mindig fontos volt számomra, hogy legyen egy kapcsokkal díszített farmerem vagy dzsekim.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek