Starity

Hét sztori, amiről lemaradhattál

2014. május 13. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kíváncsi vagy, miért csigázta hetekig a pasiját Bella Thorne, ki fog hamarosan könyvet publikálni, és ki száguldozott 550 lóerővel Texasban? Klikk!

hirdetés
Hét sztori, amiről lemaradhattál

Hat hetet váratta barátját Bella Thorne

A Seventeen magazin június–júliusi számában Bella kifejtette, barátja, Tristan nem igazán volt a kapcsolatok híve, sőt, az első randin azt hitte, mindent megkaphat, s hogy Bella is egy lány a sok közül. „Hat hétig várattam [a csókra], hogy biztosra menjek.”

*

Sebastian Stan tesztelte a legújabb Jaguárt

Az Amerika kapitány sztárja Texasba utazott jó barátjával, Charles Chuval, hogy fusson pár kört a legújabb Jaguár-sportkocsival, az F-TYPE R Coupéval. Mivel iszonyatos sebességgel, 550 lóerővel cikázik, a kaszkadőr Ben Collins (Skyfall, Halálos iramban) egyengette Sebastiant és Mena Suvarit, akik az elsők között voltak, akik tesztelték a járgányt, mielőtt az kifutókra kerülne.

*

Thrillert forgat François Arnaud

A Borgiák sztárja az Instagramon jelentette be egy jelképes fotóval, hogy hamarosan megkezdődik legújabb filmje, a Caesar forgatása, melyben Sean Bean, A nyomorultak sztárja, Samantha Barks és A Karib-tenger kalózai Ragettije, Mackenzie Crook is feltűnnek. A Shakespeare-műből készülő adaptációban az ambícióé, az árulásé, a gyilkosságé és a természetfeletti erőké a főszerep.

*

Könyvet ír a Walking Dead sztárja

Saját munkáit követően rajongóiét is szeretné publikálni Norman Reedus, aki immár második könyvén dolgozik. A színész még április végén jelentette be, hogy a rajongói által készített rajzok, digitális munkák kapnak majd helyet a kötetben, s mindössze tíz nap alatt több mint háromezer rajz gyűlt össze, melyekből válogathat.

*

Macaulay Culkin pólója annyira klassz, hogy letépnénk róla

A Reszkessetek, betörők! sztárja bemutatja, hogyan kell úgy pólót viselni, hogy mindenki arról beszéljen: tavaly Ryan Goslingot egy maces pólóval kapták lencsevégre a lesifotósok, a színész pedig a pólójára nyomatta az egyik képet, majd az eredményt megosztotta zenekara, a Pizza Underground Twitter-profilján keresztül.

*

Hugh Jackmant elkápráztatta Jennifer Lawrence

Az X-Men sztárja elárulta, Jennifer valóban annyira földreszállt, mint látszik: „Nem ér sok meglepetés, azt kapod, amit látsz. Megismertem, dolgoztam vele, és amilyennek képzeled, olyan. Nemcsak az egyik legtehetségesebb színész, akit ismerek, de az egyik leghiteles. Nagyon földreszállt, semmi ego.”

A 45 éves színész, akinél nemrégiben ismét rákot diagnosztizáltak, azt is hozzáfűzte, az egyik szabadnapjukon Jennifer és Nicholas Hoult elkísérték őt és két gyermekét egy kalandparkba.

*

Megemlékezett elhunyt barátjáról Lea Michele

Cory Monteith május 11-én ünnepelte volna 32. életévét, ez alkalomból pedig Lea Michele a Twitteren írt néhány sort a tavaly elhunyt vőlegényéről, egy aranyos fotót mellékelve.

“A legnagyobb szív, a leggyönyörűbb mosoly. Mindnyájunk szívében. Annyira szeretünk. Boldog születésnapot.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek