Starity

Bizarr videóval szórakoztatja rajongóit Katy Perry

2014. május 13. 18:06   |   Szerző: ColorBird

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Május 8-án startolt az énekesnő Prismatic nevezetű világ körüli turnéja, amelynek során ismét sikerült meglepnie a közönséget - de egyesek szerint most sem eredetiségével.

hirdetés
Bizarr videóval szórakoztatja rajongóit Katy Perry

Lady Gaga a Twitteren már kifejezte nemtetszését az énekesnő új turnéjával kapcsolatban: „Úgy tűnik, most a zöld haj és a mechanikus lovak a divat”. Ehhez pedig most csatlakozik Katy azon tette is, mellyel sokak szerint utánozta az extravagáns énekesnőt, így viszonyuk valószínűleg nem javul túl sokat az elkövetkezendőkben.

A május 8-án lévő első koncerten egy kisfilmet tekinthettek meg a Prismtaic turnén jelenlévő nézők, aminek tartalma elég érdekesre sikerült – Katy Perry eddigi munkáit nézve.

A Krazy Katynek elnevezett egyperces videó egy hófehér gumiszobában játszódik és ide bezárva láthatjuk az immáron félig zöldhajú énekesnőt. A lényeg akkor kezdődik, amikor egy kékszínű folyadékot megkóstol, ezután pedig többféle trutymó is elhagyja száját, aminek hatására őrültség kerekedik ki Katy eszméjében: ugrálni kezd és színes folyadékokat öntenek az énekesnőre, aki élvezi is ezt. Aláfestésként pedig a megszokottnál jóval elektronikusabb típusú zenét hallhatunk.

Ez nem teljesen minősül hányásnak, de még mindig jó esély van arra, hogy azok, akik Gagát nem vették jó néven a múltkori polgárpukkasztó dolog miatt – köztük Demi Lovatóval is-, most sem fognak repesni az örömtől.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek