Starity

Amiről lemaradhattál: ez történt a zene világában

2014. május 13. 19:07   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Új dallal jelentkezett Tiësto és Lykke Li is, Rita Ora próbálja rávezetni rajongóit albumának címére, Leona Lewis megtisztelő feladatot kapott, Shakira pedig a La La La spanyol változatához is forgatott egy klipet.

hirdetés
Amiről lemaradhattál: ez történt a zene világában

Dalpremier: Tiësto feat. Icona Pop – Let's Go

Megjelent a DJ vadonatúj dala, ami a Let's Go címet viseli és melyben a svéd duó működik közre. Az új szerzemény Tiësto A Town Called Paradise című lemezén kap majd helyet, mely a 2009-ben kiadott Kaleidoscope című albumát követő öt éves kihagyás után hamarosan kapható lesz.

*

Leona Lewis énekli a himnuszt az FA kupa fináléján

Nemrég derült ki, hogy az X Factor-győztes énekesnő kapta a megtisztelő feladatot, hogy elénekelje a nemzeti himnuszt és az Abide With Me című dalt is a május 17-én megrendezésre kerülő FA kupán, a Wembley Stadionban.

„Annyira izgatott vagyok, nagyon várom már. Imádok kiöltözni, szóval biztos lesz egy kis csillogás. Tudom, hogy kész őrültekháza lesz, de élvezni fogom. Soha sem csináltam még ilyet azelőtt, szóval nagyszerű tapasztalat lesz számomra” – árulta el Leona.

*

Egy szerelem-istennőről nevezte el lemezét Rita Ora

A Capital FM-nek adott interjúja során árulta el az énekesnő, hogy már megvan albumának címe, de még nem osztja azt meg a nagyvilággal, viszont egy kis segítséget adott: „A szerelem egyik istennője után kapta a nevet, de nem Aphrodite!”

*

A La La La spanyol verziójához is forgatott klipet Shakira

Május 7-én debütált az énekesnő új kisfilmje, amit a La La La című dalának angol változatához forgatott le, majd még szintén ezen a napon felkerült a spanyol verzió is, a két videó között azonban nem vélhetők fel túl nagy különbségek – az alapséma ugyanaz.

*

Best of-albummal jelentkezik Dolly Parton

Az énekesnő június 9-én dobja piacra negyvenkettedik stúdióalbumát, a Blue Smoke-ot, mely mellé egy válogatásalbumot is készített, így dupla örömmel szolgál rajongói számára.

Íme az első lemez tracklistája:

  1. Blue Smoke
  2. Unlikely Angel
  3. Don't Think Twice
  4. You Can't Make Old Friends feat. Kenny Rogers
  5. Home
  6. Banks of the Ohio
  7. Lay Your Hands on Me
  8. Miss You, Miss Me
  9. If I Had Wings
  10. Lover Du Jour
  11. From Here to the Moon and Back feat. Willie Nelson
  12. Try

És a másodiké:

  1. I Will Always Love You
  2. 9 To 5
  3. Jolene
  4. Together You & I
  5. Islands In The Stream
  6. Here You Come Again
  7. Coat Of Many Colours
  8. Little Sparrow
  9. Love Is Like A Butterfly
  10. My Tennessee Mountain Home
  11. In The Ghetto
  12. Silver Threads & Golden Needles
  13. Sacred Memories
  14. Applejack
  15. Two Doors Down
  16. Baby I'm Burnin
  17. Better Get To Livin'
  18. The Sacrifice
  19. From The Moon and Back
  20. Better Day

*

Iggy Azalea, Ariana Grande és Katy Perry is fellép a Billboard Awardson

Lorde, Miley Cyrus, Pitbull, Jennifer Lopez és Ricky Martin után bejelentették, hogy a három énekesnő is színpadra fog állni a május 18-án megrendezésre kerülő díjátadón. Katy a Birthday-t, Iggy először Ariana oldalán a Problemet, majd a Fancyt fogja előadni az est folyamán.

*

Dalpremier: Lykke Le – No One Ever Loved

Május 12-én debütált az énekesnő vadonatúj szerzeménye, ami a No One Ever Loved címet kapta és a hamarosan érkező filmadaptáció, a Csillagainkban a hiba hivatalos dalai közé tartozik, így a produkció soundtrackjén is helyet kapott, ami május 19-től válik elérhetővé.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek