Starity

Ruhamustra: Cannes-i Filmfesztivál — 1-2. nap

2014. május 15. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lássuk, ki miben jelent meg az idei Cannes-i Filmfesztiválon, mely május 14-én vette kezdetét!

hirdetés
Ruhamustra: Cannes-i Filmfesztivál — 1-2. nap

A Monaco csillagával nyitotta meg kapuit május 14-én a Cannes-i Filmfesztivál, melyen természetesen idén is a legnagyobb hírességek vesznek részt. Lássuk, ki miben tette tiszteletét a rendezvénysorozaton!

Nicole Kidman

Tetőtől talpig a minimalizmus legtisztább formája: Nicole az Altuzarra 2014-es őszi kollekciójából választotta ezt fehér dresszt, mely berakása oldalvágásba nyílik. Hozzá Elie Saab-magassarkút és ezüstékszereket választott.

A délután folyamán Nicole ruhát cserélt; az esti bemutatón már ezt az Armani Privé-estélyit viselte, mely a 2014-es tavaszi kollekcióban kapott helyet. A pánt nélküli kék költemény egyszerűen fenomenális, az ezüst-részletezés pedig kivételes, bár bizonyára egy tonnát nyomott. Karkötője Caftan-, fülbevalói pedig Winston-gyémántok.

Paz Vega

A színésznő a Monaco csillaga photocallján jelent meg ebben a pávakék Zuhair Murad-ruhában, melyet az őszi kollekcióból választott. A térdhosszú dresszt fuksziarózsaszín Louboutin-cipőkkel, ezüstékszerekkel és hullámos bubival dobta fel.

Másnap már egy elefántcsontszínű Elie Saab-koktélruhát öltött magára estélyi helyett, mely virágmintákkal és gyöngyökkel volt díszítve, kiegészítőkként nude Louboutin ‘Pigalle Follies’-cipőt és Chopard-ékszereket választott.

Zoe Saldana

Az Avatar sztárja a Monaco csillaga premierjére érkezett ebben a romantikus hatást keltő Victoria Beckham-, az őszi kollekcióból származó estélyiben, melyet az aszimmetrikus fodorcsokor tett különlegessé.

A Mr Turner premierjére, május 15-én egy őszi kollekciós, fekete Jason Wu-estélyit választott: a kendős gallérú ruhát tetőtől talpig zöld hímzéssel díszítették.

Blake Lively

A színésznő is a Monaco csillaga vetítésén vett részt, mint várható volt, Gucci Premiere-estélyiben. A kéttónusú, nyitott hátú, bordó selyemruha mellé geometrikus nyakláncot viselt aranyszínű szandálokkal. Magasra tűzött lófarok, füstös szemek, ragyogó arany- és rubintékszerek: egyszerre szexi és glamúros.

A május 15-ei Mr Turner premierjén a Gossip Girl sztárja egy Chanel-költeményben kápráztatta el a nagyérdeműt. A bokáig érő estélyit flitterek, tüll és egy deréköv díszítette, és egy selyemkimonót font karjai közé. Sophia Webster ‘Etta’ nevű rózsaszín topánt és Lorraine Schwartz-ékszereket választott kiegészítőkként.

Adele Exarchopoulos

A francia színésznő indulása előtt már megosztott egy képet Twitter-oldalán, melyben bemutatta ruháját: ez a kézi szabású Louis Vuitton az őszi kollekcióban kapott helyet, egyszerre fest merész és ártatlan képet, tökéletes Cannes első napjához!

Gong Li

Gong a Grace of Monaco premierjén viselte ezt a Roberto Cavalli-, őszi kollekciós fekete, tüllcsíkokkal és gyöngysorszabásokkal megtűzdelt, nyitott hátú dresszt, amelyhez gyémántékszereket és Gucci-cipőt választott.

Jane Fonda

A 76 éves színésznő mindig ragyogóan fest, a Grace of Monaco premierjén is előkelően sétált végig a vörös szőnyegen ebben az Elie Saab-, a tavalyi őszi kollekcióból származó, rubinvörös, hosszú ujjú, nyitott V-hátú estélyiben. A káprázatos kreációt hozzá illő Gucci-retiküllel dobta fel.

Sofia Coppola

A Lopom a sztárom rendezője ítészként vesz részt idén a fesztiválon, eegy egyszerű, fekete, hosszú ujjú Valentino-, 2014-es elő-őszi miniben jelent meg, a ruhához tervezett bunda nélkül. Celine-cipők és egy Louis Vuitton-táska egészítette ki a szettjét.

Kendall Jenner

Kendall a Chopard vendégeként vett részt a fesztivál első napján, természetesen a márka ékszereit viselve. Ruhát a Chanel 2014-es kollekciójából, szandálokat pedig Stuart Weitzmantól kölcsönzött, egyszerre volt fiatalos, szexi és sikkes.

Karlie Kloss

A modell tudja, hogyan kell végigsétálni a vörös szőnyegen, de ez a tavaszi kollekciós trikolor Valentino-estélyi egyszerűen borzalmas, mintha egy függönyt terített volna magára kardigánként. Karlie, mégis mit képzeltél?

Julianne Moore

A színésznő a Mr Turner vetítésén jelent meg május 15-én ebben a kézi szabású Louis Vuittonban, mely a 2014-es őszi kollekcióban kapott helyet. Julianne általában nem bízza a véletlenre megjelenését, és mindig lenyűgöz minket, akárcsak most; a vörösbor színű bőrrészhez tökéletesen illett a spirális szoknya, amit szaténnal dobtak fel. A Chopard-ékszerek mellé Louis Vuitton-, fekete ‘Epi Electric Petite Malle’ retikül és fekete LV-bőrszíj társultak.

America Ferrera

A színésznő az Így neveld a sárkányodat 2 photocallján jelent meg május 15-én ebben a virágmintás, hosszú ujjú Erdem-ruhában, melyhez vörös Stuart Weitzman-szandikat társított.

Liya Kebede

Mint mindig, ezúttal is élmény ránézni! Liya 15-én ezt a fekete, kék hímzéssel díszített Roberto Cavalli-minit viselte gladiátorszerű szoknyával. Jimmy Choo-cipők és fekete retikül egészítették ki megjelenését.

Cate Blanchett

A Blue Jasmine sztárja egy szürke Valentinóban tette tiszteletét a második napon, melyet ezüstszínű, metálos virághímzés és tüll anyagú szoknyarész dobott fel. Szettje Chopard-ékszerekkel egészült ki.

Aida Yéspica

Egykori Miss Venezuela ragyogó smaragdzöld estélyit választott, amelyben teljes mértékben kitűnt a tömegből. Egyszerű konty és fekete Lorraine-retikül tette teljessé megjelenését.

Elena Lenina

Erre nincsenek szavak. Az orosz tévésztár szerelésétől mindenki dobott egy hátast. Az első nap egy báli ruhának is pocsék vörös estélyiben lépett a kamerák elé óriástiarával a fején, másnap karácsonyfadísznek öltözött. Nem tudjuk levenni róla a szemünk. Sajnos.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek