Starity

Új Disney-sorozat főszerepét kapta meg Zendaya

2014. május 14. 18:06   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Indul a risza! befejezte után ismét a Disney egyik új műsorában tűnik fel a fiatal színész-énekesnő.

hirdetés
Új Disney-sorozat főszerepét kapta meg Zendaya

Bár Zendaya az Indul a risza! végezte óta inkább zenei karrierjén ügyködik, most ismét a képernyőkön köszön majd vissza ránk, ugyanis az övé lett a főszerep a Disney vadonatúj szériájában, a K.C. Undercoverben.

A családi vígjátéksorozat egy fiatal lányról, K.C. Cooperről szól, aki a suli matekzsenije, azonban szülei nyomdokaiba kell lépni, így kiképzése után beépített ügynöknek áll. Az epizódok során pedig Cooperéknek meg kell találniuk az egyensúlyt családi problémáik megoldása és az ország megóvása között.

„Olyan, mintha a Cosby Show, a That's So Raven és a Kim Possible találkozása lenne. A szülők kémek és szükségük van a lányuk segítségére, így besorozzák. De egyensúlyoznia kell, hogy emellett normális lány legyen és csalódást okozzon a barátainak, mert nem árulhatja el nekik” - osztotta meg Zendaya a Girl's Life magazinnal.

A 17 éves színész-énekesnő mellett szerepet kapott még a műsorban Kadeem Hardison, aki az apuka, Craig bőrébe bújik; Tammy Townsend, aki az anyukát, Kirát alakítja majd; Kamil McFadden a Cooper csalá legfiatalabb tagjának, Ernie szerepében lesz látható és Veronica Dunne lesz majd Marisa, K.C. legjobb barátnője. A produceri munkákat pedig Rob Lotterstein és maga Zendaya fogják végezni.

„Zendaya és Rob egy erős páros, hogy produceljék a Disney Csatorna következő akciódús sitcomját. Ebben a show-ban megvan az összes disney-s tulajdonság: a család, a barátság, a humor és a szív, mindez egy hihetetlenül tehetséges és szerethető tinilány nézőszögéből” – nyilatkozta Adam Bonnett, a Disney Channel Worldwide ügyvezető alelnöke.

A forgatás a tervek szerint idén nyáron kezdődik Los Angelesben, a premier pedig 2015-re esedékes, de néhány fotó már napvilágot látott a pilotepizódból.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek