Starity

Victoria Justice és Avan Jogia újra közös filmben szerepel

2014. május 15. 10:10   |   Szerző: Lalis

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Nickelodeon híres sorozatának szereplői újra együtt játszanak egy vadonatúj filmben, a forgatás pedig idén nyáron veszi kezdetét.

hirdetés
Victoria Justice és Avan Jogia újra közös filmben szerepel

A V, mint Viktória című sorozat több mint egy éve véget ért, de most Victoria Justice-t és Avan Jogiát, a széria Toriját és Beckjét újra együtt láthatjuk a vásznon, csupán másik szerepben.

A filmet idén nyáron fogják leforgatni New Yorkban, Victoria barátnőjét a The Middle című sorozat főszereplője, Eden Sher alakítja majd. Rajta kívül még a főbb szerepekben Ashley Rickards, Peyton List, Peyton List, Claudia Lee és Katie Chang fog játszani. A filmet Peter Hutchings fogja rendezni, a forgatókönyvírók pedig Dominique Ferrari és Suzanne Wrubel.

Maga a film története hasonlít az idén tízéves Bajos csajokéhoz, egy középiskolában játszódó vígjáték lesz, két barátnő történetét mesélik el nekünk, Jodiét és Mindyét, akiket elnyomásban tart az iskola legmenőbb és legrafináltabb embere, akit Claudia Lee alakít majd. A lányok azt tervezik, hogy kibírják vele addig, míg be nem fejezik a tanulmányaikat, de miután egy nagyon rossz tréfa áldozatául esnek, kieszelnek egy tervet, hogyan indítsanak el egy társadalmi forradalmat a gonosz Lee ellen. Ebben segítségükre lesz egy barátságos, laza srác – akit természetesen Jogia fog alakítani – és egy cserkészlány.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek