Starity

Hat sztori, amiről lemaradhattál

2014. május 15. 20:08   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Taylor Swift házat vesz, Ariana Grande nincs oda Bieberért, Miley Cyrus szülinapot ünnepelt és lehullott a lepel Selena Gomez utazásának helyszínéről. Lássuk, mi történt a sztárvilágban mostanában!

hirdetés
Hat sztori, amiről lemaradhattál

Házat vesz Taylor Swift

A DisneyDreaming értesülései szerint Taylor új házat szeretne venni magának, és a választása egy San Franciscó-i kastélyra esett, melyet Marie Antoinette otthona ihletett. 8 hálószobát, 7 fürdőszobát és 4 konyhát tartalmaz. A palota „mindössze” 4 milliárd forintba fog fájni Swiftnek, ha megveszi.

*

Spencer Boldman odavan Selena Gomezért

A Laborpatkányok sztárja, Spencer Boldman egy interjú során kolléganőjéről, Selena Gomezről kérdezték. A színész kiömlött, miszerint odavan Selért: „Ő az én szívem csücske, és volt szerencsém találkozni is vele.” Mi a véleményetek a Spencer–Selena-párosról, mert, úgy tűnik, Boldmannek nem lenne ellenére?

*

Ariana Grande nem járna Justin Bieberrel

Az énekesnő és Biebs nemrég egy olyan képet posztoltak, amelyen egy stúdióban láthatóak, így a rajongók máris arrajutottak, hogy a páros duettre készül. A Victorius sztárja tiszta vizet öntött a pohárba, miszerint sosem hajtana rá kollégájára, még akkor sem, ha szabad lenne: „Jó, hogy bízik magában és jól érzi magát a bőrében, de túlságosan magabiztos.„

*

Miley Cyrus anyukájával ünnepelt

A vadóc énekesnőnek turnéja miatt sűrű a beosztása, de így is marad ideje a családjára: nemrég anyukájával ünnepelt, mivel Tish május 13-án ünnepelte 47. születésnapját. Rengeteg képet posztolt Twitter-profilján keresztül a buliról, ahol az arcfesték és a vidám kalapok sem maradtak el, és a képeket nézve úgy tűnik, jól szórakozott anya és lánya. Utólag is boldog szülinapot kívánunk Tishnek!


*

Félmeztelenül lovagolt Justin Bieber

A kanadai énekes minden ok nélkül félmeztelen, lovaglós fotókkal árasztotta el a Twittert. A képeken kivillan az énekes Calvin Klein-boxere is. A fényképekhez csak ennyi fűzött: „Fajtiszta mén.” Vajon Justiné a paripa, vagy csak kedve szottyant félmeztelenül a nyeregbe ülni kicsit?

*

Dominikán nyaral Selena Gomez

Előző cikkünkben már írtunk Selena utazásáról, de akkor még titokban tartotta, hogy tulajdonképpen hova is megy. Az énekesnő lerántotta a leplet tartózkodásáról, így kiderült, hogy Dominikán nyaral a barna hajú szépség. Többek között dominikai ételkülönlegességeket kóstolt, festményeket vett és rengeteget pihent az utazás során, nem volt rest fotókat posztolni sem, és egy videót is közzétett, mely az ottani ételekről készült.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek