Starity

Megérkezett a Hamupipőke első előzetese

2014. május 15. 20:08   |   Szerző: Lindsay019

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jövőre várható a Disney új Hamupipőke-adaptációja, mely sokban eltér majd az 1950-es rajzfilmtől.

hirdetés
Megérkezett a Hamupipőke első előzetese

A klasszikus mesék rajongóinak nincs oka panaszra, hiszen az elmúlt évben számos élőszereplős feldolgozás készült az ismert történetekhez. A sor 2010-ben kezdődött az Alice Csodaországban című filmmel, majd 2013-ban érkezett az Óz, a hatalmas, június 5-én pedig hazánkban is bemutatásra kerül a Demóna. A Disney azonban már évek óta tervezi a Hamupipőke élőszereplős változatát, melynek forgatása is lezajlott, s bemutatója jövőre várható.

A történet Ella (Lily James) sorsát követi majd, akinek kereskedő apja (Ben Chaplin) édesanyja (Hayley Atwell) halála után újranősül. A lány alig várja, hogy otthonában köszönthesse új mostohaanyját (Cate Blanchett) és annak két leányát, Anasztáziát (Holliday Grainger) és Drizellát (Sophie McShera). Ám amikor Ella apja váratlanul meghal, a dolgok rosszra fordulnak és új családja cselédként kezeli a lányt. Ő azonban anyja szavaihoz híven bátor és kedves marad. Egy napon találkozik egy délceg idegennel az erdőben, akiről azt hiszi, hogy inas a palotában, így rokon lélekként tekint rá. Amikor levél érkezik a királytól, miszerint minden lánynak részt kell vennie egy bálon, felébred benne a remény, hogy újra találkozhat a fiúval, Kittel (Richard Madden), ám mostohája széttépi ruháját. Aggodalomra azonban semmi ok, hiszen hamarosan feltűnik a színen a Tündérkeresztanya (Helena Bonham Carter), aki egy tökkel és pár egérrel örökre megváltoztatja a lány életét.

A hivatalos bemutató időpontját a Disney stúdió 2015. március 15-ére tűzte ki, így lassan idejét érezték annak, hogy nekilássanak a produkció promótálásának. Ennek alkalmából ma megérkezett a beharangozó előzetes, mely egyszerűségével köti le figyelmünket. Nem látható ugyanis semmi más, csak a mese lényegét jelentő fél pár cipellő, mely mintha üveg helyett gyémántból lenne, pillangójával pedig a Louboutin által elképzelt topánkát juttatja eszünkbe.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek