Starity

Ruhamustra: Cannes-i Filmfesztivál — 3-4. nap

2014. május 17. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lássuk, miben jelentek meg a sztárok a Cannes-i Filmfesztivál harmadik és negyedik napján!

hirdetés
Ruhamustra: Cannes-i Filmfesztivál — 3-4. nap

Sonia Rolland

A francia színésznő és egykori Miss Franciaország lélegzetelállítóan festett a Timbuktu premierjén. Ruhája Zuhair Murad keze nyomát dicséri, a 2014-es őszi kollekciós estélyit csipke díszítette tetőtől talpig, ékszereit pedig a Chopard-tól kölcsönözte.

Zoe Saldana

A Valentino, mióta alapítója visszavonult, igen gyakran lő mellé tervezéseivel, de az elő-őszi kollekciós csipke-mini, amit Zoe Saldana viselt, miközben a Hôtel Martinezből távozott, több, mint mestermű.

Julianne Moore

A színésznő az IFP, Calvin Klein Collection & Euphoria Calvin Klein ünnepségen vett részt Cannes-ban, ahol egy szürke, pánt nélküli ruhát viselt nude szandálokkal és Calvin Klein-retiküllel. A ruha talán túlságosan is egyszerű, mintha egy zsákot húzott volna magára.

Lupita Nyong’o

A 12 év rabszolgaság sztárja is a Women In Film vendége volt, ahol egy ragyogó, kék, pánt nélküli Calvin Kleinban tett jelenést.

Adele Exarchopoulos

A fiatal francia színésznő Cate Blanchetthez hasonlóan Valentinót viselt, választása egy aranydíszítésű hosszú ujjú estélyire esett a tavaszi kollekcióból. A haj, a Chopard-nyaklánc vagy az estélyi, de Adele sokkal idősebbnek tűnik a koránál.

America Ferrera

A színésznő Cate Blanchettet kísérte május 16-án, délután az Így neveld a sárkányod 2 photocalljára. A világossárga Louis Vuitton-top mellé egy neon-narancs Missoni-szoknyát választott, melyhez remekül illett nude Casadei ‘Blade’-magassarkúja.

16-án este Ferrera ruhát váltott, választása pedig egy Georges Hobeika-, tavaszi kollekciós dresszre esett. Jimmy Choo ‘Cloud’ cipőit és a Marina B ékszereit viselte.

Rosario Dawson

Mireille Enos és Ryan Reynolds mellett vett részt a Captives photocallján 16-án – Sportmax Fall-miniruhája talán túl sok is volt, a pepita Bionda Castana-cipők pedig egyáltalán nem illettek összeállításához.

A színésznő később a Captives premierjén is megjelent; egy fekete-fehér, ujjatlan, csipkés Dolce & Gabbanát választott, de nem hozta meg a drámai belépőt, amiben reménykedtünk.

Cate Blanchett

Az Így neveld a sárkányos 2 photocallján az ausztrál színésznő egy játékos geometriájú Delpozo-dresszben jelent meg, nyitott orrú vörös Roger Vivier-magassarkúkban.

A photocallt követő premierre egy Givenchy-, őszi kollekciós koktélruhába bújt, de a korábban viselt Valentino-estélyi jobb választás volt.

Eva Longoria

A színésznő a The Global Gift gála rendezője volt, melyre május 16-án került sor a filmfesztivál keretein belül. Egy kézi szabású barackszínű Gabriela Cadena-estélyit választott, melyet tüll és csipke díszített, Lorraine Schwartz-ékszereinek hála pedig az est fénypontja volt.

Második belépőjére nem is találunk szavakat! 17-én a Saint Laurent premierjén ebben a kézi szabású Gabriela Cadena-, pánt nélküli selyemestélyiben lépett a vörös szőnyegre, melyet óriásgyöngyök és Swarovski-kristályok díszítettek.

Blake Lively & Ryan Reynolds

A pletykacicát férje, Ryan Reynolds kísérte végig a vörös szőnyegen 16-án. Blake ezúttal is Gucci Première-t viselt, amit az ötvenes évek inspiráltak, Ryan pedig egy Signoria-öltönybe bújt.

Naomi Watts

Erről van szó! Az Így neveld a sárkányod 2 premierjén Naomi mindenkit elkápráztatott – nagyon kevés hagyomány maradt a fesztiválon, de az biztos, hogy a színésznő Marchesát fog viselni. Ezúttal egy kézi szabású, feketegyémánt-berakású estélyit húzott, a Bulgari arcaként pedig természetesen a márkától választott ékszereket.

Gemma Arterton

A Perzsia hercege sztárja az International Achievement partin vett részt a 67., éves filmfesztivál keretein belül május 16-án. A brit Gemma egy rózsaszín Emilio Puccit és hozzá illő magassarkút, valamint magenta fülbevalót viselt.

Jennifer Lawrence

Eddig Párizsban forgatta új filmjét, 17-én délben azonban megérkezett Cannes-ba; egy Christian Dior-dresszben kapták lencsevégre a fotósok, mely a 2015-ös kollekcióból való.

Az Éhezők viadala: A kiválasztott 1. photocallján, ahol Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Donald Sutherland és Julianne Moore is megjelentek, egy újabb Diorban mutatkozott, ami még az idei tavaszi kollekcióban kapott helyet. Az A vonalú vágott top és szoknya friss, tiszta megjelenést kölcsönzött a színésznőnek. Ezüstszínű cipője, Ana Khouri- és Charlotte-ékszerei tették teljessé az összhatást.

Eva Green

A Megváltás photocalljára május 17-én került sor, ahol Eva kedvenc színét öltötte magára: egy klasszikus szabású Elie Saab-nadrágkosztümöt viselt Cartier-gyűrűvel.

Léa Seydoux

A Saint Laurent photocallján a francia színésznő kék Prada-kosztümben és -cipőben jelent meg – vagy előző filmje, a Blue Is The Warmest Colour kedvéért, vagy mert átkozottul jól áll neki!

17-én este, a Saint Laurent premierjén egy hipnotikus szépségű smaragdzöld Pradában tündökölt: a háromnegyedes, mély nyakkivágású, kristályrészletezésű estélyit gyémánttal kirakott apró smaragdkövek díszítették.

Salma Hayek

17-én délután a Hommage Au Cinema D’Animation photocallon vett részt egy nagyon kifinomult és visszafogott dresszben, a Bottega Veneta elő-őszi kollekciójából. Egy rózsaszín, metálos fényű magassarkú egészítette ki megjelenését.

A Saint Laurent premierjén természetesen Saint Laurent-t viselt, a málnaszínű, pánt nélküli estélyit Boucheron-ékszerekkel és egy Laurent-, fekete retiküllel dobta fel.

Freida Pinto

Az indiai színésznő lélegzetelállítóan festett kézi szabású, nude Michael Kors-tüllestélyijében, melyet ombreflitterek díszítettek. Merész vörös rúzs, hullámos loknik – Stevie Wonder ‘Isn’t She Lovely’ című dalát kellett volna játszaniuk a szőnyegre lépésekor!

Natasha Poly

A Saint Laurent premierjén vett részt a modell, és valamivel igényesebb szerelésben, mint kolléganője, Karlie Kloss. Natasha egy Oscar de la Rentát húzott magára a tavaszi kollekcióból, melyhez ametiszt-fülbevalókat kölcsönzött.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek