Starity

Ősszel visszatér a Big Brother a képernyőre

2014. május 16. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Nagy Testvér, azaz a Big Brother nevezetű valóságshow első évada 2002-ben startolt el hazánkban a TV2 jóvoltából, és óriási sikert aratott, majd a második széria 2003-ban hatalmas bukást könyvelhetett el a ValóVilággal szemben. Most, 11 év után, jön a Big Brother 3 a TV2 csoport valamelyik csatornájára.

hirdetés
Ősszel visszatér a Big Brother a képernyőre
Fotó: TV2

„A Big Brother továbbra is a világ egyik legismertebb és legnagyobb valóságshow-ja, 1999 óta látható legalább ötven ország tévéjében, így szerintem jól döntöttünk, hogy visszatérünk oda, ahonnan a műfaj elindult. Az Endemol személyében ráadásul remek partnerünk van a vállalkozásban, nagyon sok hasznos ötletet és tanácsot kapunk tőlük” – mondta György Bence programigazgató a comment:com-nak.

A hírek szerint a válogatások hamarosan kezdődnek, ám állítólag a csatorna értelmes fiatalokat akar a képernyőre rakni. Az akár egymilliárd forint költségvetésű show először 2002 szeptemberében került képernyőre hazánkban, és nagy nézettséget hozott, valamint ez volt az a műsor, ahol először dolgozott együtt Liptai Claudia és Tilla. 2003-ban bátran indították el a második évadot, ám ez csúnyán alulmaradt a ValóVilág 2-vel szemben.

Jelenleg a műsor a tervezés szakaszában van, és a hírek szerint rengeteg újítást szeretnének csinálni, hogy a show több legyen a szokásosnál. Az is kiderült, hogy mind sms, mind applikációs szavazásra is lehetőség lesz majd.

A TV2 a Big Brother újraindításával is fel akarja venni a kesztyűt az RTL Klubbal, így akár még tovább fokozódhat a hónapok óta amúgy is már nagyon elmérgesedett háború a két csatorna és nézettségi adatai között.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek