Starity

A Fem 3-on startol a Hawaii Five-0 új évada

2014. május 17. 05:05   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Május 27-étől a Fem 3 műsorra tűzi a Hawaii Five-0 című tévésorozat Magyarországon eddig még nem látott epizódjait.

hirdetés
A Fem 3-on startol a Hawaii Five-0 új évada

Vadonatúj részekkel folytatódik a jelenleg Fem 3-on futó Hawaii Five-0. A méltán népszerű amerikai filmsorozat negyedik évada csak nemrég fejeződött be hazájában, most pedig a magyar rajongók is láthatják az epizódokat ugyanis a Fem 3 május 27-étől hétköznaponként 17 órakor műsorra fogja tűzni.

A történet ott folytatódik, ahol az előző abbamaradt, vagyis ott, hogy Steve-nek ki kell menekítenie a börtönből Wo Fatet. A sorozat az új epizódokban rengeteg akciót, humort és érdekességet tartogat a nézőknek, valamint ez az a szezon amelyben Michelle Borth még látható lesz, a színésznő ugyanis – ahogy azt korábban megírtuk – nem fog szerepelni a következő évadban. A negyedik szezonban olyan hírességek vendégszerepeltek, mint például Nick Jonas, Tim Daly, Michael Madsen, Robert Knepper, vagy éppen Melanie Griffith.

A sorozat egyébként Amerikában jó nézettséget produkált a negyedik szezonban, noha többen úgy vélték, hogy péntek esti időpontban ez nem fog sikerülni. A széria azonban bizonyított, a jutalma pedig az, hogy a CBS berendelte az ötödik évadot is, ami azt jelenti, hogy ősszel új epizódokkal folytatódik a produkció.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek