Starity

Christina Perri és a The Vamps is Demi Lovatóval dolgozik

2014. május 16. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 21 éves énekesnő egy percig sem tétlenkedik az idei évben. Nemrég kiderült, hogy közreműködik a brit fiúbanda következő kislemezében, és Christina Perrivel is közös munkába kezdenek.

hirdetés
Christina Perri és a The Vamps is Demi Lovatóval dolgozik

A brit fiúbanda, a The Vamps tavaly szeptemberi Can We Dance című bemutatkozó kislemeze után, Wild Heart című dalukkal véglegesen meghódították a rajongók szívét. Április 14-én pedig megjelent debütáló albumuk, a Meet The Vamps, ám a srácok továbbra sem állnak le.

A mai napon robbant a hír, hogy a vasárnap debütáló legújabb kislemezükön közreműködik Demi Lovato. A hírt elsőként a CapitalFM jelentette be, majd nem sokkal rá a srácok is megerősítették a dolgot Twitteren keresztül. „NAGYON izgatottak vagyunk amiatt, hogy bejelenthetjük: Demi Lovato részese a következő kislemezünknek, a Somebody To You-nak!

A rajongók viszont még egy dolognak örülhetnek. Lovato április végén közétette a Twitteren azokat a neveket, akikkel ha duettezhetne, egy álma válna valóra. Erről a listáról az Ed Sheerannel közös munka már biztosan megvalósul és úgy tűnik, hamarosan még egy nevet lehúzhat, ő pedig nem más, mint a tehetséges Christina Perri. A két énekesnő már többször is hangoztatta, hogy szeretnének egymással dolgozni és úgy tűnik, végre megtörténik a dolog.

A Neon Lights énekesnője a tegnapi nap folyamán egy sejtelmes kis üzenetet hagyott a Twitteren: „Most végeztem egy elképesztő megbeszéléssel... Olyan izgatott vagyok!!! Rengeteg izgalmas dolog történik 2014-ben!!! Jaajjj!! Nem sokkal később Perri is egy ehhez hasonló dolgot írt ki, majd a kedvencei közzé tette Lovato ezen kiírását.

Korábban pedig már beszámultunk arról, hogy Ed Sheeran és Demi Lovato a hónap végén találkozik egymással Londonban, ahol ha minden jól megy, akkor megírják a közös dalukat. Erről Ed újabb részleteket árult el a Clever TV riporterének. „Mindketten nagyon lelkesek vagyunk. Nem tudom még, hogy a hangzása milyen lesz. Nagyon szeretem tőle a Skyscrapert, szeretnék egy ahhoz hasonló nagy balladát, szerintem az klassz lenne. De jó lenne egy dallamosabb popdalt is készíteni. Talán megcsináljuk mindkettőt. Arra a kérdésre pedig, hogy benne lenne-e egy egész albumba, a következőt felelte. Lehetséges. De nem hiszem, hogy lenne bármelyikünknek is elég ideje rá.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek