Starity

Deryck Whibley: „Az alkoholizmus majdnem megölt!”

2014. május 18. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rocksztárok életmódjának mindig is szerves részét képezték a káros szenvedélyek, de a Sum 41 énekese, Deryck Whibley ezúttal túl messzire ment, ugyanis veséje és mája nemrégiben felmondta a szolgálatot, ezért egy hónapos kórházi ápolásra szorul.

hirdetés
Deryck Whibley: „Az alkoholizmus majdnem megölt!”

Avril Lavigne exférje, Deryck Whibley az utóbbi években igencsak mélyre süllyedt, hiszen tavaly nyáron azzal sokkolta rajongóit, hogy ijesztően elhízott, ezúttal azonban sokkal komolyabb a probléma, ugyanis az énekes elmondása szerint a utóbbi években igencsak a pohár – és az üvegek – fenekére nézett, így mája és veséje már nem tudják megfelelően ellátni feladataikat. A zenészt május 16-án ismételten kórházba szállították e problémák miatt, ahol egy hónapon keresztül fog majd lábadozni.

„Minden nap keményen ittam. Egy bizonyos éjszakáig. Csak ültem otthon, egymás után töltögettem a poharakat olyan éjfél körülig és egy filmet néztem, amikor hirtelen azt éreztem, hogy nem vagyok jól. Aztán eszméletlenül a földre zuhantam és a menyasszonyom vitt be gyorsan a kórházba, ahol az intenzív osztályra szállítottak.”

„Magam maradtam a tehetetlenséggel és belső sérüléseimmel. Totálisan le voltam szedálva az első héten. Amikor végül felébredtem másnap, fogalmam sem volt arról, hogy hol is vagyok tulajdonképpen. Édesanyám és a mostoha apám ott álltak mellettem. Totál kiborultam. A májam és a vesém összeomlottak. Szükségtelen, hogy elmondjam, mennyire megrémültem ettől. Végül ráeszméltem, hogy nem ihatok többé. Még egy ital, és az aktáim szerint meghalok. Nem prédikálok vagy ilyesmi, csak azt mondom, felelősségteljesen igyatok mindig. Én nem így tettem és nézzétek, hol tartok most. Sosem gondoltam, hogy egyszer ezt fogom mondani” - nyilatkozta Deryck nemrégiben a Rolling Stone magazinnak.

Érdekesség, hogy Dercyk az ürömben is az örömet keresi, ugyanis kórházban töltött napjai arra inspirálják, hogy ott folytassa a zenélést, ahol 2011-ben, a Screaming Bloody Murder album megjelenése után abbahagyta.

„Már van néhány ötletem az új dalokhoz. Hamarosan itt lesz az ideje, hogy készítsünk egy albumot és ismét turnéra induljunk” – írta egy közleményben a zenész. Mihamarabbi felépülést kívánunk neki!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek