Starity

Ruhamustra: Cannes-i Filmfesztivál — 5-6. nap

2014. május 20. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lássuk, miben jelentek meg a sztárok a május 18-án és 19-én rendezett premiereken!

hirdetés
Ruhamustra: Cannes-i Filmfesztivál — 5-6. nap

Monica Bellucci

A La Meraviglie photocalljára május 18-án, reggel került sor – meg sem lepődünk, hogy Dolce & Gabbanát visel az olasz szépség, aki egy merész, fekete pöttyös vörös dresszre voksolt a tavaszi kollekcióból, fekete platform-Louboutinnal.

Jennifer Lawrence

A filmfesztivál keretein belül zajlott le a Vanity Fair & Armani Party, ahol Jennifer természetesen Christian Diorban jelent meg, aranyszínű Dior-fémövvel, My Dior-karkötővel és Dior Fine-ékszerekkel. Cipőit Brian Atwoodtól kölcsönözte.

A kiválasztott partijára egy V-kivágású Dior-dresszt húzott, mely szoknyarésze tüllben végződött.

Hilary Swank

A The Homesman photocallján, május 18-án egy Bottega Veneta-, elő-őszi, trikolor, hosszú ujjú ruhában jelent meg. Imádjuk a rózsaszín derékrészt, a nude Casadei-cipők pedig magukért beszélnek!

Eva Green

A The Salvation premierjén egy elbűvölő vérvörös Elie Saab-estélyiben tett jelenést – a V-hátkivágás, a csipkével díszített mellrész és a köpenyszerű ujjak tökéletes harmóniát teremtettek – csupa misztikum és vonzó romantika.

Jessica Chastain

A The Disappearance of Eleanor Rigby elő-vetítésén James McAvoyjal jelent meg egy káprázatos Atelier Versace-estélyiben. A merész királykék remek választás volt a részéről, kiemeli a színésznő bőr- és hajszínét. A retikül elmaradt, kaptunk helyette ragyogó Chopard-gyémántokat és egy, a ruhához remekül illő Roger Vivier-magassarkút.

Isabeli Fontana, Grazi Massafera & Tais Araujo

A brazil szépségek a Saint Laurent premierjén vettek részt, mindnyájan saját hazájukból választottak divattervezőt: Isabeli egy világossárka Tufi Duek-, kézi szabású dresszbe bújt vörös Louboutin-cipőkkel, Grazi Massafera egy kékeslila estélyit választott Pedro Lourençótól, Tais Araujo pedig egy kulcslyuk-kivágású, ezüstszínű Sandro Barros-estélyiben jelent meg.

Julianne Moore

A Maps To The Stars bemutatójára Mia Wasikowskával érkezett, egy pasztellkék Nina Ricci-darabban, mely annak ellenére, hogy az őszi kollekcióban kapott helyet, tökéletes választás egy nyári partihoz is. Christian Louboutin ‘Gwynitta’ szandálja és Chopard-ékszerek tették teljessé megjelenését.

A The Hunger Games: Mockingjay Part 1 partiján egy félvállas Lanvin-dresszt, illetve cipőt választott különleges Chopard-fülbevalókkal és Tod-retiküllel. A ruha színe egyáltalán nem passzol Julianne világos bőréhez, és a fülbevalók is kaotikus hatást keltenek.

Mia Wasikowska

Május 19-én jelent meg először Cannes-ban, a MTTS photocallján. Az ausztrál színésznő az őszi Valentino-kollekcióból választott magának egy krémszínű topot szürke-zöld csíkos szoknyával. A cipő szintén a Valentino érdeme.

Robert Pattinson

A The Rover esti premierjén, május 18-án egy Dior Homme-szaténöltönyben mutatkozott.

A délelőtti photocallon látott stílusa már sokkal inkább szemet gyönyörködtető: egy zöld Marni-blézert vett fekete ingje felé, és egy egyszerű sötétkék farmert választott.

Suki Waterhouse

A The Homesman premierjén a Diorba öltözött brit színésznő kissé mellélőtt a ruhával: sokkal kifinomultabb lett volna, ha a plusz alsórészt otthonhagyja, és miniben jelenik meg, vagy elhagyja a habos-babos felsőszoknyát. Chopard ‘Pávatoll’ fülbevalói és a Csábítás kollekciós gyűrűjébe nem köthetünk bele.

Melanie Laurent

A The Homesman premierjén egy Maxime Simoëns-, vörösesfekete darabban jelent meg a Nosferatu kollekcióból. A bohém dresszt az apró glitterek és a tülldíszítés dobták fel.

Cate Blanchett

A Vanity Fair és Armani Partin egy nude Armani Privébe bújt, még ékszereket sem választott – teljesen érthetően, a ruha már így is elképesztő, különösen a világosan hímzett részletezés.

Jessica Chastain

A The Disappearance Of Eleanor Rigby photocallján kollégái, Jess Weixler és James McAvoy oldalán jelent meg 18-án ebben a szuperelegáns, mégis kislányosan ártatlan Alexander McQueen-bársonyminiben.

A Foxcatcher premierjén egyszerre volt elegáns és visszafogott ebben az aszimmetrikus, levendula Elie Saab- tavaszi kollekciós couture-selyemben, amihez Roger Vivier-szandált kölcsönzött.

Paz Vega

A hatodik, éves PARADIS-gálán egy Salvatore Ferragamót öltött, szintén Ferragamo-magassarkúkkal, a Swarovski és Viktor & Rolf Partin pedig egy sötét, tüllujjú Pamella Rolandba bújt, mely az őszi kollekcióban szerepel.

Zoe Saldana

A Relativity at Ten villásreggelin egy vibráló Etro- tavaszi dresszben, rózsaszín ajkakkal, visszafogottan hullámos hajjal, és sikkes fekete szandikban jelent meg. Friss és színes – alkalomhoz illő.

Zhang Ziyi

A The Crossing népszerűsítésére érkezett színésznő monokromatikus palettájától ezúttal távolmaradt: kanárisárga Rubin Singer-, hosszú ujjú estélyiben mutatkozott, amely kiemelte elegánsan vékony alakját.

Jess Weixler

A The Disappearance of Eleanor Rigby premierjére kivételesen hamarabb került sor, mint a photocallra, így először egy tavaszi kollekciós Martin Grantban érkezett, amely geometrikus szoknyamintája miatt talán túl soknak is hat, ám a photocallra odatette magát: übercuki Honor-dressz, Jimmy Choo ‘Xenia’ szandálok – remek!

A Foxcatcher premierjén egy Armani Privé-, tavaly őszi kollekciós estélyibe bújt – csodálkozunk, miért nem választotta ezt a ruhát eddig más híresség... Bravó!

Adriana Lima

A The Homesman premierjén a modell egy tavaly őszi Alexandre Vauthier-ben jelent meg, amit J.Lo is magára öltött a Billboard Awardson. Giuseppe Zanotti-cipőkkel és Chopard-ékszerekkel pedig nem is lehet mellélőni.

Sonam Kapoor

Mágikus old Hollywood sztájl – imádjuk. Lélegzetelállítóan festett ebben az Elie Saab-darabban, melyekhez Chopard-ékszereket társított. Egy kevés szín azért hiányzik, talán korall, mustár vagy levendula színekkel fel lehetett volna dobni!

Hilary Swank

Donatella nem panaszkodhat, Hilary is Atelier Versace-kreálmányban lépett a vörös szőnyegre, mely aszimmetrikus nyakvonala összefont bodisszal kifogásolhatatlan. Ragyogó Chopard-zafírékszerek, Jimmy Choo ‘Kallai’ cipő és JC Cameo-cipői tették teljessé a megjelenését.

Freida Pinto

18-án másodjára jelent meg a szőnyegen, ismét drámai belépővel. Oscar de la Renta-estélyije aranyszínű szegélyekkel díszített, 2014-es őszi kollekciós, emelt szoknyás, így belátás nyílt a Jimmy Choo-cipőkre is. Freida sosem okoz csalódást, különösen nem Cannes-ban.

Monica Bellucci

A The Wonders premierjén, ahogy megjósoltuk, egy fekete, csipkézett Dolce & Gabbanában tett jelenést, az óriás gyémántékszerek helyett pedig egyszerű arany fülbevalót és nyakláncot viselt, amiért külön pont jár!

Sofia Coppola

19-én egy indigó Michael Korsban vonult végig a szőnyegen a Foxcatcher vetítésén, s annak ellenére, hogy kilépett fekete komfortzónájából, ez az összeállítás egy photocallra jobban illett volna – plusz Nina Dobrev is viselte ezt korábban.

Eva Longoria

Egy halványbézs, merész aszimmetrikus dekoltázsú Vionnet-estélyiben kápráztatott el minket, ezúttal harmadjára, szexi, de nem lotyós. Tökéletes választás volt Martin Katz-ékszerekkel.

Sonam Kapoor

Származását kiemelve egy Annamika Khanna-szárit viselt, amely az est, sőt a fesztivál egyik legizgalmasabb összeállításává vált, kifejezetten imádjuk, amiért nem Hollywood- és francia riviéra módra mutatkozott a fesztiválon.

Cheryl Cole

Az énekesnő Monique Lhuillier-ben jelent meg első napján a fesztiválon, mely az idei őszi kollekcióban szerepel. Akárcsak Jessica Chastainé, Cheryl estélyijét is megtámadta a szél, de előkelően kezelte a helyzetet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek