Starity

Hét sztori, amiről lemaradhattál

2014. május 20. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Elkészült Britney dalának remixváltozata, összejött Benji és Cameron, és új turnéállomásokat jelentett be a One Direction!

hirdetés
Hét sztori, amiről lemaradhattál

Új albummal jön a New Found Glory

Új kiadóhoz igazolt a zenekar: a következő, nyolcadik stúdiólemezük a Hopeless Records gondozásában fog megjelenni, és idén júniusban vonulnak stúdióba, hogy rögzítsék a dalokat, immár Steve Klein nélkül, aki pedofilbotrányba keveredett, így decemberben távoznia kellett a bandából.

*

Cameron Diaz Benji Maddennel randizik?

A csajok bosszúja sztárját még exe, Justin Timberlake mutatta be a GC rockerének évekkel ezelőtt, de kapcsolatuk csak most vett igazi fordulatot: egy közeli barátjuk szerint Nicole Richie hozta össze őket.

„Nagyon új még a dolog, egyelőre sok időt töltenek együtt. Nicole úgy gondolta, passzolnak egymáshoz, így randira küldte őket” – árulta el az Us Weeklynek egy közeli forrás.

*

Aaron Paul még mindig a Breaking Badet nézi

A 34 éves színész, aki Jesse Pinkmant alakította az Emmy-díjas szériában, bevallotta, hogy annak ellenére, hogy tavaly véget ért a sorozat, még mindig felejthetetlen, sőt, az egyik legjobb, ami valaha is készült.

„Csodálatos, hogy mit művelnek a Netflixen, egyes emberek képesek zsinórban végignézni. Én is újranéztem a régi epizódokat.”

*

Karl Urban rajongói pénzéből forgatna mozifilmet

Zach Braffhez és Kristen Bellhez hasonlóan az Emberi tényező sztárja is rajongói segítségét kéri, hogy elkészíthessék a Dredd című film folytatását – erről a Motor City Comic Conon nyilatkozott.

Ugyan nem erősítette meg, hogy a 2012-es képregényadaptáció folytatást kap, nagyon optimista, és Kickstarter-kampánnyal szeretné összeszedni rá a pénzt, valamint megígérte, biztosan nem utasítja el a főszerepét.

*

Itt az Alien-remix!

Britney Spears Alien című dalának, mely a Britney Jean nagylemezen kapott helyet, elkészült a William Orbit-féle remixváltozata. A producer írta a dalt az albumra, de elégedetlen volt a végső változattal, Orbit kritizálta is Will.I.Amet az autotune miatt.

*

2015-ben is folytatja a turnét a One Direction

A zenekar hozzáadott néhány helyszínt az On The Road Again, 2015-ös turnéjukhoz: februártól kezdve ellátogatnak Ausztráliába, Ázsiába, Dél-Afrikába és az Egyesült Arab Emírségekbe is. Február hetedikén kezdenek Sydney-ben, és egészen április negyedikéig az utakat róják majd.

*

Barna lett a Karmin énekesnője

Amy Heidemann, a Karmin énekesnője tavaly áprilisban váltott szőkére, ám egy év után ismét visszatért eredeti hajszínéhez, amit sötétszőkével dobott fel:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek