Starity

Pucér hátsóját mutogatja Cody Simpson

2014. május 19. 15:03   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy erkélyen pózolt anyaszült meztelenül a 17 éves énekes, ezt pedig meg is örökítették, és a Facebookra, valamint az Instagramra is felkerült.

hirdetés
Pucér hátsóját mutogatja Cody Simpson
Fotó: Alberto E. Rodriguez/Getty Images

Manapság lassacskán már menőnek számít a celebvilágban, ha a sztárok megmutatják intim testrészeiket a közösségi profilokon, így most Cody Simpson is úgy gondolta, csatlakozik azon hírességekhez, akik már feltárták magukat a nagyvilág előtt.

A fiatal énekes ugyanis a minap Instagram- és Facebook-profiljára töltött fel egy fotót saját magáról, amit volt barátnője készített róla. A képen tárt karokkal és anyaszült meztelenül pózol egy erkélyen, amint a queenslandi Gold Coastot csodálja, de mivel hátulról fényképezte le Gigi Hadid, ezért – mázlinkra – csak ahhoz van „szerencsénk”, hogy Cody pucér hátsóját csodáljuk meg.

Az ominózus fotó a Facebookon közel 10 ezer lájkot kapott egy órán belül, de hamar le is szedték mindkét közösségi oldalról, amihez Cody csak ennyit fűzött a Twitteren: „Úgy tűnik, az Instagramnak nem tetszett a fenekem.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek