Starity

Ruhamustra: Billboard Music Awards 2014

2014. május 19. 22:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tegnapi napon, vagyis május 18-án került megrendezésre az idei Billboard Music Awards Las Vegasban, az MGM Grand Garden Arenában, ahol a sztárvilág színe-java jelenést tett. Lássuk tehát, hogyan festettek a hírességek az idei díjátadón!

hirdetés
Ruhamustra: Billboard Music Awards 2014

Ke$ha

Miután kijött a rehabról az énekesnő, hatalmas változáson esett át, hiszen sokkal jobban érzi magát a bőrében, ez pedig meg is látszik. Újonnan rózsaszínes árnyalatban pompázik szőke haja, stílusára pedig a letisztultabb és kevésbé botrányos darabok jellemzőek, amit a díjátadón is bizonyított: mesésen fest ebben a csodaszép estélyiben!

Jennifer Lopez

JLo vörös szőnyeges bevonulására egy vörös színben pompázó szexi Donna Karan-darabot választott, ami a 2014-es őszi kollekcióból származik, és merész dekoltázzsal rendelkezik. A könnyed ruhához Jimmy Choo-magassarkút, Marina B-fülbevalót és Jennifer Fisher-retikült párosított.

Miután pedig lezavarta két fellépését és átvette jól megérdemelt díját, egy egyszerű, fehér Sen Couture-ruhában pózolt szobrocskájával a kezében a fotósoknak.

Miranda Lambert

A country-énekesnő eddig megszokott stílusától eltérően egy igen feltűnő, pink színű koktélruhát választott a Georges Hobeika Signature 2014-es tavaszi kollekciójából, aminek JLo ruhájához hasonlóan mély dekoltázsa van. Merész döntésével viszont nem lőtt mellé, a kritikusok tetszését abszolút elnyerte.

Kelly Rowland

Ha az est folyamán díjazták volna a legbevállalósabb összeállítás tulajdonosát, akkor mindenképpen Kelly vitte volna a pálmát, ugyanis ezzel a fekete, kétrészes darabbal nem hagyott túl sokat a fantáziákra: dekoltázs- és lábvillantás pipa, de kicsit túl sok így egyszerre.

Shakira

A kolumbiai énekesnő színpadra lépett az idei ceremónián, hogy előadja Empire című dalát, így természetesen a vörös szőnyeges bevonuláson is rész vett, ahol egy kék hosszú ujjú Julien Macdonald-miniben lejtett végig. A ruha a 2014-es őszi kollekcióban kapott helyet és kifogástalanul fest benne Shakira.

Chrissy Teigen

John Legend felesége egy igen érdekes szabású és mintázatú Fyodor Golan-ruhában tett jelenést, de el kell ismernünk, remekül állt neki. Kiegészítők terén többek között a JustFab mellett tette le vokság, ahonnan retikülje származik, de lábbelije Zanotti márkájú, gyűrűi pedig Lorraine Schwartztól valók.

Iggy Azalea

A szőke rappernő nőies oldalát mutatta meg ezzel a 2014-es, karmazsinvörös Zuhair Murad-estélyivel, ami remekül mutatott rajta, de véleményünk szerint egy laza konttyal sokkal elegánsabban festett volna és a ruha egyedi felsőrészére is nagyobb rátekintést engedett volna.

Nicki Minaj

Az eddig feltűnő és extravagáns stílusáról ismert előadónő az utóbbi időben hatalmas átváltozáson esett át, ugyanis sokkal természeteseb külsővel mutatkozik, amihez nem csak szokid smink, hanem egyszerűbb ruhák is társulnak.

A Billboardon is ezt a vonalat követte Nicki, azonban a 2014-es tavaszi kollekcióból származó Alexander McQueen-ruha nem tűnt a legtökéletesebb választásnak, ugyanis a mellrész nem bizonyult elég nagynak számára, de ettől eltekintve pazarul festett.

Lucy Hale

A csinos kis hazudozó konferálóként vett részt a díjátadón, ez alkalomból pedig egy igazi tavaszi hangulatot hozó Alex Perry-ruhát húzott fel, ami éjkék, citromsága és rózsaszín színekben pompázik. Bájos megjelenését egy Charlotte Olympia-retikült, Graziela Gem és EF Collection-fülbevalókat, utóbbi márkát viselték továbbá karkötői és gyűrűi.

Kendall Jenner

A Kardashian-Jenner família egyik legfiatalabb tagja nem csak nagy bakijával hívta fel magára a figyelmet, hanem szexi összeállításával is, amit az Olcay Gulsen 2014-es tavaszi kollekciójából kölcsönzött. Kétségtelenül bevállalós!

Carrie Underwood

Nem csak JLo, hanem a country-csillag is több csodás ruhában mutatkozott az est folyamán. A vörös szőnyegen egy álomszép citromsárga Oriett Domenech-ruhában lejtett végig, amelyhez fülbevalót Lorraine Schwartztól kapta, retiküljét a Rodótól, cipőjét pedig Brian Atwoodtól.

Mikor pedig Mérföldkő-díjával pózolt, már egy Jill Stuart által tervezett fekete színű darabban volt, Giuseppe Zanotti-magassarkúban, melyhez Jorge Adeler-fülbevalót és Amrapali-gyűrűt választott.

Shania Twain

Az énekesnő is hozta szokásos stílusos és elegáns formáját ezzel a Roberto Cavalli által tervezett fekete hosszú ujjú estélyivel, amelynek különlegessége kötött felsőrésze és alja, ami egyértelműen feldobja az egyébként egyszerű darabot.

Cher Lloyd

A brit énekesnő egy lenyűgöző, lila színű Mikael D-koktélruhában tett jelenést, amit gyönyörű virágmotívumokkal díszítettek. Cher remekül festett, egyedül talán a színválasztásba tudunk belekötni, mivel amúgy is fehér bőrét még sápadtabbá varázsolta a sötét árnyalat.

Jordin Sparks

Az énekesnőn rendkívüli jókedvvel lépdelt végig a vörös szőnyegen ebben a csillogó, fekete Michael Costello-miniben, amihez narancssárga retikült, Stuart Weitzman-szandált és Neil Lane-ékszereket párosított.

Sarah Hyland

A fiatal színésznő sokakat meglepett ruhaválasztásával, ugyanis a kék és metál színekben tündöklő Emilio Pucci-szettet inkább egy nála idősebb hölgyeményen tudnánk elképzelni, de idővel hozzá lehet szokni. Sarah cipőjét Oscar Tiye-től, retiküljét Tyler Alexandrától, fülbevalóját pedig Lorraine Schwartztól választotta.

Lindsey Stirling

A fiatal hegedűművésznő is jelenést tett a díjátadón, ahova bár egy csupa fekete Rachel Cassar-összeállításban, John Galliano-cipőben, Stephen Webster-gyűrűvel az ujján és M.C.L.-karkötővel a csuklóján érkezett, vidámságával és bohóságával mégis feldobta sötét szettjét.

Aubrey Peeples

Azt viszont már egyáltalán nem értjük, hogy a Nashville Layla Grantje pontosan mit is akart elérni ezzel a szettel. A Ted Bakertől származó ruhával alapjáraton semmi problémánk nincs, ahogy a nyitott elejő ShoeCult-bokacsizmával sincs, viszont a kettőtől együtt a hideg futkos a hátunkon. Nem baj Aubrey, majd legközelebb!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek