Starity

Így tartja formában magát Alessandra Ambrosio

2014. május 20. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A modell a Self magazin címlaplánya lett, a hozzá készült interjúban pedig beszámol arról, hogyan érjük el a bikinihatást!

hirdetés
Így tartja formában magát Alessandra Ambrosio

Alessandra Ambrossio tökéletes testtel rendelkezik, de ez számára egyáltalán nem jelent sokat. A szupermodell a Self magazin júniusi számában beszámolt kedvenc edzésterveiről és arról is, hogyan neveli ötéves kislányát, Anját.

„Amikor elkezdtem a Victoria’s Secretnek dolgozni 21 évesen, sosem edzettem. Majd teherbe estem, felszedtem 27 kilót, de három hónappal később a kifutón kellett állnom. Akkor harcoltam először igazán, hogy formába lendüljek.”

Elmondása szerint a hasgyakorlatok a legfontosabbak, ezzel érhetjük el ugyanis a kívánt hatást: „Mikor bikinit húzol, a hasad a legfontosabb. Imádok hidat csinálni, és egy-egy edzés végén elvégzek 100 biciklis felülést. Majd jön 3x25 Superman, és Anját a levegőbe dobálni már segít.”

A modell hozzáfűzte, tökéletes testtel rendelkezni nem minden, így lányát sem őrült egészséges és sportos életmódra neveli: „Azt szeretném, hogy a lányom kedves legyen, jó oktatásban részesüljön, és legyen fegyelmezett. Emiatt fogjáj szeretni az emberek, a tökéletes hátsótól még nem leszel csodálatos ember...”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek