Starity

Beperelték Taylor Swiftet

2014. május 21. 11:11   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Orange megyei Lucky 13 nevezetű márka bírósághoz fordult, mivel elmondásuk szerint az énekesnő jogtalanul használja a 13-as számot.

hirdetés
Beperelték Taylor Swiftet

Nem egyszer hallottunk már furcsábbnál furcsább okokat, amiért cégek bepereltek hírességeket, most pedig egy újabbal bővül a lista, ugyanis a Lucky 13 védjegybitorlással vádolja Taylor Swiftet, akinek mindössze annyi a bűne, hogy előszeretettel használja szerencseszámát, a 13-at – ami ezúttal határozottan nem hozott neki szerencsét.

A pert kedd reggel nyújtotta be az 1991-ben alapított Orange megyei márka tulaja, Robert Kloetzly, mivel elmondása szerint már számtalan alkalommal próbálták felvenni a kapcsolatot a Grammy-díjas énekesnővel és menedzsmentjével, de egyszer sem jártak sikerrel, így nem volt más megoldás, hiszen úgy gondolja, a fiatal sztár ezzel teljesen összezavarja a piacot.

Taylor ugyanis már nem egyszer adott hangot annak, hogy a 13-as a szerencseszáma, ezért például fellépései előtt is mindig felírja a kezére, hogy minden zökkenőmentesen menjen.

„13-án születtem. Péntek 13-án lettem 13 éves. 13 hét után kapott aranyminősítést a lemezem. Az első number one dalomnak 13 másodperces intrója van. Akárhányszor díjat nyertem, vagy a 13. székben ültem, vagy a 13. sorban, vagy a 13. szekcióban, vagy az M sorban, ami a 13. betű. Tulajdonképpen akármikor bukkan fel a 13-as szám az életemben, jó dolog fog történni” – árulta el korábban az MTV-nek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek