Starity

Közös filmet forgat Kern András, Eszenyi Enikő és Liptai Claudia

2014. május 22. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kern András már lázasan készül új filmje, a Gondolj rám forgatására, melyben nem kisebb színművészek tűnnek fel Kern mellett, mint Eszenyi Enikő és Liptai Claudia.

hirdetés
Közös filmet forgat Kern András, Eszenyi Enikő és Liptai Claudia
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

A Blikk információi szerint A Kossuth- és Jászai Mari-díjas Kern András főszereplésével hamarosan újabb magyar filmet láthatunk. A színművész maga sem tudta, hogy most milyen nehéz fába vágta a fejszéjét, ám úgy érzi, a kemény munka és a szereplőgárda majd meghozza a gyömölcsét.

„Június 19-én kezdjük a forgatásokat, és egész nyáron tartani fog a feszített tempó. A főszerepet én játszom, egy sikeres sebészorvost, aki bajba kerül, és elveszíti mindenét. Eszenyi Enikő lesz a feleségem, Szilasi Blanka a lányom, és a feleségem egyik barátnője Liptai Claudia, akivel aztán bonyolult viszonyba keveredek a történetben” – mesélte Kern, illetve azt is elárulta, hogy a film Budapesten fog játszódni, az operatőre Ragályi Elemér, a zeneszerzője pedig nem más, mint Presser Gábor lesz.

A Gondolj rám nemcsak elkötelezett színészi munkát követel, de Liptai Claudia számára radikális változtatást is: a film kedvéért barnára kellett festetnie szőke fürtjeit:


Fotó: Liptai Claudia hivatalos rajongói oldal

Azt még egyelőre nem tudni, hogy pontosan mikor kerül sor a premierre, ám azt érdekességként érdemes megemlíteni, hogy a három főszereplő így vagy úgy, de vígszínházas.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek