Starity

Film készül a női metalénekesekről

2014. május 23. 08:08   |   Szerző: kicsikoki

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Simone Simons, Anneke van Giersbergen, Floor Jansen - csak néhány énekesnő, akik neve már ismerősen cseng a metalvilágban, és hamarosan a filmvásznon is láthatjuk, milyen a nők élete a zeneipar legkeményebb ágában.

hirdetés
Film készül a női metalénekesekről

Mark Harwood rendezésében, a The Rising Moon Productions készíti azt a dokumentumfilmet, ami az olyan énekesnők életét mutatja be, akik a metalközösség legismertebb bandáinak élén futottak be. A film címe Soaring Highs And Brutal Lows: The Voices Of Women In Metal, azaz Szárnyalás a magasban és durva törvények: A metal női hangjai.

A film interjúkat, koncerteket is tartalmaz majd és még idén piacra kerül. Az első teaser már meg is érkezett, amiben fény derül néhány, a filmben szereplő éneksnő kilétére. Simone Simons (Epica), Doro Pesch (Doro, Warlock), Charlotte Wessels (Delain), Anneke van Giersbergen (ex-The Gathering, Anneke), Floor Jansen (Nightwish, ReVamp), Kobra – az első nevek, amik nyilvánosságra kerülnek.

A filmben amellett, hogy bepillantást nyerünk az életükbe, mesélnkek az álmaikról, hogyan próblják megvalósítani őket, és milyen kihívásokal kell megküzdeniük azért, hogy azt csinálhassák, amit mindennél jobban szeretnek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek