Starity

Selena Gomez Nepálban jótékonykodik

2014. május 23. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Selena Gomez a minap érkezett Nepálba, ahol gyerekekhez látogatott mint az UNICEF nagykövete.

hirdetés
Selena Gomez Nepálban jótékonykodik

Selena Gomez Kathmanduba, Nepálba látogatott, amelyről Instagram-oldalán számolt be, mikor közzétett egy bikinis képet, amihez az alábbiakat fűzte: „Visszaszereztem az erőm.. alig várom, hogy megmutassam nektek, hol vagyok. Szeretlek titeket. Ui, még mindig megszállottja vagyok a savanyú uborkának.” [utalt közismert, kedvelt ételére].

A színésznő az UNICEF nagyköveteként látogatott Nepálba, ahol a Dwarika's Hotelben szállt meg Battisputaliban, ahová Ashley Cook is elkísérte, de további információkat megérkezéséről nem, mindössze képeket hoztak nyilvánosságra.

Az énekes-színésznő az UNICEF legfiatalabb nagykövete, immár 2009 óta, látogatása folyamán egy körzeti iskolába és egy gyermekgondozási központba is ellátogatott, képeket készített a helyi diákokkal, hangszereket ajándékozott nekik, és még együtt is táncoltak.


A helyiek információi szerint, a Slow Down énekesnője rendkívül élvezte az ott töltött időt, azt mondta, imádja a nepáli népzenét, rajong a kultúráért, és azzal is megörvendeztette a rajongókat, hogy Nepált a második otthonának nevezte. Előreláthatólag ma fog továbbutazni az indiai fővárosba, majd vissza az Egyesült Államokba.




Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek