Starity

Felpofozták VV Auréliót!

2014. május 23. 12:12   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Való Világ 6 győztese elcsábította egyik barátja nőjét, aki erre válaszul csúnyán összeverte a fiút.

hirdetés
Felpofozták VV Auréliót!
Fotó: RTL2

A siker mámorától teljesen elszálló Aurélio botrányt botrányra halmoz, amióta kijött a villából. Legutóbb egy pincérnőbe kötött bele, de a Bors informátorai szerint mindenkivel úgy beszél, mint egy kutyával. A csajokat válogatás nélkül falja, képes volt egyik barátja nőjét is az ágyába vinni, ám a felszarvazott úriember nem hagyta annyiban a dolgot, csúnyán összeverte a VV-győztest.

Az elmondások szerint Aurélio feldühödött barátja hatalmas pofonokkal és egy hasbarúgással verte bele a helikopterezéséről elhíresült fiúba, hogy házinyúlra bizony semmilyen körülmények között nem lövünk.

Aurélio meg is erősítette a történteket: „Négy hónapig el voltam zárva a kinti világtól, nem tudtam, ki hogy áll itt a kapcsolatok terén. Nagyon sajnálom, hogy megint ilyen dologba keveredtem, hogy úgymond egy haveromnak a csaja, nem csajára hajtottam rá a buliban. De nem tudtam, hogy együtt vannak még – bár állítólag nincsenek is együtt. Aztán meg is értem, meg nem is értem a reakciót, de ez most így alakult” – zárta rövidre a Borsnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek