Starity

Demi: „A szexiség egyenlő a magabiztossággal”

2014. május 24. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A gyönyörű énekesnő a Maxim magazinnak mesélt arról, hogy mit tekint a legjobb tulajdonságainak, de különleges képességéről is lehullt a lepel.

hirdetés
Demi: „A szexiség egyenlő a magabiztossággal”

A Maxim magazin olvasói minden évben összeállíthatják azt a TOP 100-as listát, amely a világ legszebb nőit rangsorolja. Az idei évben a 21 éves énekesnő a 40. helyet foglalja el az olvasók voksai alapján. Ennek kapcsán a magazin riportere még április környékén ült le beszélgetni Lovatóval egy kérdezz-felelek erejéig.

– Mondj nekünk egy olyan titkos képességet, amiről még a rajongóid sem tudhattak ez idáig.

– Képes vagyok magamból emberi perecet hajtogatni.

Mit jelent számodra a szexiség?

– Számomra nem mást jelent, mint hogy valaki magabiztos, és kényelmesen érzi magát a saját bőrében.

Mit gondolsz, mi a legjobb fizikai tulajdonságod?

– A fenekem.

Mi a legjobb mentális tulajdonságod?

– Az, hogy folyamatosan próbálom javítani önmagam. Nem vagyok tökéletes, senki sem az, de dolgozom azon, hogy napról napra jobb legyek. Minden egyes nap visszatekintek, és azt mondom, hogy sokkal jobb helyen vagyok most, mint tegnap voltam.

Miket tervezel 2014-ben?

– 2014 már is egy hihetetlen év – végeztem a Neon Lights turném észak-amerikai részével, a következő állomás pedig Dél-Amerika. [Szerk: Már túl van azon is] Idén csakis a turnézásra koncentrálok, miközben tovább folytatom az új dalok készítését.

Mit csináljon egy srác, hogy felhívja magára a figyelmed?

– Legyen önmaga, támogasson engem, legyen őszinte, és tudjon megnevettetni!

Szeretnél bármit mondani azoknak a rajongóidnak, akik szavazatainak köszönhetően felkerültél a legszebb nők százas listájára?

– Nagyon szépen köszönöm! A folyamatos támogatásotok a világot jelenti nekem!

Továbbá Lovato szerda este fellépett az American Idol döntőjében, ahol legújabb kislemezét, a Really Don't Care-t adta elő, majd ezután csatlakoztak hozzá a tehetségkutató Top 13-ba bejutott lányai, akikkel Neon Lights című slágerét énekelte el közösen.

Valamint csütörtökön a malibui tengerparton forgatott Ryan Pallotta rendezővel, és mint kiderült, a The Vampsszel közös dalukhoz, a Somebody To You-hoz készülő klip jelenetein dolgoztak, amihez a srácok korábban már leforgatták a saját részüket, szintén ugyanezen a helyszínen.

De az énekesnő továbbra sem pihen: napokon belül Londonba veszi az irányt, ahol a két koncerten kívül egy kisebb promóciós körúton vesz részt, és fellép a Britain's Got Talent döntőjében is. Jövőhét szerdán pedig rajongói egy hatalmas bejelentésre számíthatnak!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek