Starity

Ashley Bensont el akarták rabolni és zuhanyzás közben zaklatták

2014. május 26. 21:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Complex magazin 2014-es júniusi-júliusi számának címlapján szerepel a Pretty Little Liars sztárja, akivel természetesen a szexi fotósorozat mellé interjút is készítettek.

hirdetés
Ashley Bensont el akarták rabolni és zuhanyzás közben zaklatták
Fotó: Zoe McConnell

Ashley Benson karrierje szárnyal, hiszen a 2010-ben indult Pretty Little Liarsszel hihetetlen sikereket ér el az egész stáb és az ABC Family is. Nem elég, hogy a történelem legtöbbet tweetelt sorozatává vált, a március 18-án leadott negyedik évados fináléja rekordösszegű, 1,9 milliós nézettséget hozott, így nem is meglepő, hogy a négy főszereplő nemrég New Yorkot is megjárta néhány sajtókonferencia miatt.

Többek között emiatt is döntött úgy a Complex magazin, hogy felkérik a sorozat Hannaját júniusi/júliusi számuk címlaplányának, aki szíves örömest elvállalta a dögös, nyári hangulatú fotózást, amihez egy hosszú interjú is társult az egyik szerkesztővel, Tara Aquinóval.

- Többször megkérdezik idegenek, hogy ki A, mint bármi mást?

- Elég gyakran.

- Szóval, ki A?

- [nevet] Őszintén szólva gőzöm sincs. Folyamatosan azzal nyaggatom az írókat, hogy legyek én, mert annyira idegesít, hogy nem tudjuk ki az. Fogalmam sincs, hogy mikor derül ki. Épp az ötödik évad első epizódjának kellős közepén vagyunk, és most fogjuk megtudni, hogy valaki más is tagja az A csapatnak, de ez semmit sem old meg.

- A csinos kis hazudozók miért barátkoznak még mindig Alisonnal, ha ő semmibe veszi őket? Stockholm-szindróma?

- Alison hatással van a lányokra. Az oka annak, hogy visszamentek hozzá és elfogadták, hogy életben van az, hogy A azt mondta, örökre elvesztették és évekig félrevezették őket. Bár megvetik Alit, mindannyiuknak különleges kapcsolata van vele. Igazából nem tudom, hogy Hanna képes lesz-e újra barátként tekinteni rá, mert sokat kínlódott miatta.

- Mi az életed legnagyobb rejtélye?

- Ez most komoly? Te jó ég. Fogalmam sincs. [nevet]

- Akkor mi a legdurvább dolog, ami valaha történt veled?

- Nem annyira brutális, de Vanessa Hudgensszel voltam a reptéren, hogy a Spring Breakers befejeztével visszamehessünk Los Angelesbe. Vacsora közben elvesztettük az időérzékünket, mert annyira fáradtak voltunk, szóval lekéstük a gépünket. Miután két hónapot Floridában töltöttünk, csak haza akartunk menni. A földön fekve kisírtuk a szemeinket, aztán felkeltünk és ittunk egyet.

- Szóval berúgtatok?

- Igen, bementünk a bárba, aztán hajnali háromig kószáltunk a repülőtéren.

- Találkoztatok furcsa alakokkal hajnali háromkor?

- Volt ott pár srác. Folyamatosan azt kérdezték Vanessától, hogy „Nem vagy te híres?”, ő pedig csak azt hajtogatta, hogy nem.

- Ez egy szörnyű csajozós duma.

- Igen. Ez az egyik legidegesítőbb dolog.

- Sokszor próbálkoznak ezzel az emberek?

- Sosem kérdezgették tőlem, hogy híres vagyok-e. De most, hogy a Pretty Little Liars már öt éve megy, az emberek jobban felismernek. Szeretek különböző emberekkel találkozni, ez egyáltalán nem probléma. De nagyon furcsa, amikor valaki megkér, hogy csináljunk közös képet. Olyankor legszívesebben elfutnék és elbújnék. Nem hiszem, hogy valaha is hozzászokom.

- Hívtad már ki a rendőrséget egy furcsa rajongó miatt?

- Volt egy lány, amikor az koreai gyógyfürdőben voltam egy barátommal. Éppen zuhanyoztam és nem voltak ajtók a zuhanyzóban. Normál esetben nem izgatott volna, mert úgyis csak lányok voltunk, szóval teljesen meztelen voltam, zuhanyoztam, a barátnőm pedig a mellettem levőben volt. Egyszer csak valaki megfogta a vállam. Az a lány volt és azt kérdezte „Szia, bocsi a zavarásért, de nem Ashley Benson vagy?”, én meg „Komolyan, pont most? Pucér vagyok.” Ő pedig teljesen komolyan gondolta és megkérdezte, hogy csinálunk-e közös képet. Megpróbált egy teljes beszélgetést lebonyolítani velem a zuhany alatt. Na itt húzzuk meg a határt. Milyen szülő buzdítja ilyenre a gyerekét?

- Hány éves volt?

- Úgy 16.

- Szóval ez olyan volt, mint a zuhanyzós jelenet a Tökéletes hangban?

- Nem, az vicces volt. Az enyém viszont nem volt az. Itt nem volt acapella éneklés.

- Mikor ijedtél meg utoljára úgy, hogy a szívroham kerülgetett?

- Néhány éve, amikor egy pasas szó szerint próbált kiráncigálni az autómból.

- Akkor mégsem a repülőteres incidens a legdurvább élményed. Egy random, őrült ember volt?

- Aki megpróbált elrabolni.

- Csak ültél a dugóban? Mi történt?

- Néhány barátommal ültünk az autóban egy Los Angeles-i apartmannál. Ez a pasas pedig nagyon közel jött hozzánk én meg azt mondtam: „Ez furcsa, előbbre kellene mennünk.” A srác pedig, aki vezetett azt mondta, hogy „Nem, nem kell elmennünk”. Szóval az őrült pasas kiszállt a kocsijából és próbálta kinyitni az ajtót, hogy elkapjon minket a hátsó ülésen. Amikor ezt tette, elhajtottunk. Annyira dühös voltam a sofőrre, hogy nem volt képes félremenni.

- Szívesebben esnél csapdába egy szobában megszállott babákkal vagy ördögi bohóccal? És hogyan szabadulnál ki?

- Ó, Istenem. Talán az ördögi bohóccal. Megpróbálnám megverni. A házunkban apukám egy csomó bohócot tartott, amik a mennyezetről lógtak le. Akkoriban úgy gondolta, hogy menő. Én is úgy gondoltam, de ahogy idősebb lettem, ijesztő volt éjszaka. Lehetett őket mozgatni.

- Bohócok dekorációként?

- Igen, vagy 200 bohócot összegyűjtött.

- Még mindig ott vannak?

- Nem, mivel már elköltöztünk. Néhány évig ott voltak. Átalakította a garázsunkat egy hatalmas táncstúdióvá és volt ott egy ködgép, meg lámpák, ő meg egy csomó bohóccal dekorálta ki.

- Mondták valaha is a barátaid, hogy „Nem, nem fogunk a bohócházban lógni”?

- Igazából imádták, mert olyan volt, mint egy játszóház.

- Szóval bohócok, zuhanyzós betolakodók és beteg emberrablók. Mitől félsz még? Pókok? Beszakadt körömágy?

- Félek a pókoktól, a magasságtól és a hányástól. De a rókázás és a pókok vannak az első helyen. Ha meglátok akár egy apró pókot is, kikészülök.

- Várjunk, félsz a hányástól, mint testi reakció?

- Még ha hallom is, a sírás kerülget. Ha már úgy érzem, hogy hányni fogok, mert beteg vagyok, minden tőlem telhetőt megteszek, hogy ne rókázzak.

- Mi történt gyerekkorodban, hogy félsz tőle? Láttál valakit hevesen, rettenetesen hányni?

- [nevet] Nem, utálom az orvosokat, szóval a betegeskedéshez köthető és talán ahhoz, hogy akkor orvoshoz kell mennem.

- Szóval akkor azt hiszem még nem sörpongoztál.

- [nevet] Még a sört sem szeretem. Ha pedig játszom, akkor egyszerűen nem iszom meg.

- Rajongója vagy A narancsvidéknek?

- Persze.

- Akkor ez egy nagyon sokatmondó kérdés: Seth vagy Ryan?

- Seth, mert jobban szeretem a Seth és Summer párost, mint Ryant és Mischa Bartont. Még azt is elfelejtettem, hogy Mischa Barton kit játszott. Seth sokkal reálisabb volt és képregény-gyík is. Ez nagyon cuki volt. Igazából vendégszereplő is voltam a sorozatban. Ez volt az álmom. Amikor megláttam Adam Brodyt biciklizni a háztömb körül Rachel Bilsonnal, majdnem összepisiltem magam.

- Volt esélyed együtt lógni velük?

- Nem, de titokban követtem őket, amikor ebédeltek. Ijesztő volt, de ez volt a kedvenc sorozatom, szóval nem érdekelt.

- A narancsvidék pontosan ábrázolta, hogy milyen felnőni Orange megyében?

- Nem hinném. Ahogy a Laguna Beach sem. Newport nagyon kicsi, így
nem olyan a legtöbb ember élete Orange megyében. Nem jártam gimibe, szóval nem volt részem abban az élményben.

- Nem volt szalagavatód?

- Nem, úgy gondoltam, hogy a bálok nagyon furák. Most ki kell öltöznöm a rendezvényekre, de utálom. Halloween, bálok, vagy különböző témájú bulik, sosem voltam odáig értük.

- Szóval nem rittyented ki magad, amikor bulizni mész?

- Nem szoktam bulizni menni. Egy tipikus hétvége nálam abból áll, hogy elmegyek kajálni vagy inni egyet a barátaimmal vagy otthon ülök, megnézek egy filmet egy kis bor társaságában. Egyáltalán nem szeretem a klubokat. Attól, amit az emberek ott csinálnak azt gondolod, hogy „Te jó ég, nem akarok ennek a közelében lenni.”

- Mi volt a legőrültebb dolog, amit láttál a Spring Breakers forgatásán?

- Négyen forgattuk azt a moteles bulijelenetet és meg kellett figyelnünk, hogy mi történik, és persze szerepben maradni. Az enyém és Vanessa karaktere imád bulizni, szóval semmit se tehettünk, ami miatt kijöttünk volna a szerepből. De emlékszem, hogy lenéztünk a padlóra, ahol két lány hempergett és smárolt totál meztelenül. Abban a pillanatban szó szerint eltakartam Selena szemeit. Úgy éreztem magam, mintha az anyja lennék.

- Az Ármány és szenvedélyben mit tettek az emberek, hogy csökkentsék a nyomást? Viccelődött a stáb?

- [nevet] Laza forgatás volt és mindig kiléptem a szerepemből, de volt egy színésznő, aki egy szót sem szólt hozzám a négy év alatt.

- Ez volt a módszere vagy csak bunkó volt?

- Nem tudom. Sosem mentem oda hozzá beszélni, mert féltem tőle. Úgy gondoltam, hogy neki kellene megtennie az első lépést, mivel régebb óta ott volt. De sosem lépett oda köszönni, szóval ennyiben maradt.

- Tudjuk, hogy nem akarod elárulni a nevét, de adnál valami utalást?

- Eléggé biztos vagyok benne, hogy még mindig ott van. Nagyon régóta ott van már. Egyike az idősebb színésznőknek.

- Egyfajta versengés volt, amibe gyakran belefutsz?

- Természetesen, de mindig úgy gondolom, hogy az a jobb, amit a többi színész és színésznő csinál. Mindenkinek megvan a saját ideje és a munkája, amit meg kellene kapnia. Mindenben verseny van, szóval rajtad múlik, hogy be akarsz-e szállni.

- Érzel bármilyen nyomást amiatt, hogy példakép vagy az ABC Family egyik műsorában?

- A csatorna nem gyakorol rád nyomást. Én hozom meg a döntéseket, mert fiatal rajongóim vannak és felelősséget vállalok ezért. A tinik mindent leutánoznak. Sosem lennék olyan, aki folyamatosan piál és drogozik. Nem csinálok ilyeneket és sosem akarnám, hogy azt higgyék, ilyeneket kell csinálniuk. Egyáltalán nem vagyok tökéletes, szóval nem egy olyan személy vagyok, akire fel kellene nézni, de próbálok jó példát mutatni.

- Volt olyan személy az életedben, akire példaképként tekintettél és csalódást okozott?

- Amikor fiatalabb voltam, Reese Witherspoonért voltam odáig, szóval sosem csalódtam. A nagymamám mindig azt mondta, hogy olyan vagyok, mint ő fiatal korában. De csak a szőke haj miatt. Legszívesebben minden este az Ember a holdont nézném. Nagyon hosszú ideig színészkedett és még mindig sikeres a kudarcok ellenére. Nem nagyon engedte, hogy Hollywood bekebelezze.

- Aggódsz amiatt, hogy beskatulyáznak?

- Ezért kezdtem el olyan dolgokat választani, amikre az emberek nem számítanak, mint például a Spring Breakers, amivel megmutathatom, hogy el tudok játszani egymástól eltérő karaktereket.

- A Doktor Szöszi biztosan nagy hatással volt rád.

- [nevet] Ó, Istenem, imádom azt a filmet.

- Rákerestél már magadra a Google-ön?

- Persze, de most álljunk meg itt. Mindenki keresztülmegy azon a fázison, amikor tudni akarják, hogy az emberek mit gondolnak róluk. De nincs értelme.

- Szóval milliónyi követőd van. Milyen furcsa dolgokról tweetelnek az emberek?

- Mindig megkapom, hogy terhes vagyok. Ez nagyon vicces. Valamint nyilvánvalóan az összes kollégámmal randiztam már. Ez nem igaz, egyel sem randiztam.

- Volt már, hogy egy családtagod megkérdezte, hogy igazak-e a terhességedről a pletykák?

- Hál' Istennek nem! Az nagyon feldühítene. Ez a legrosszabb. Arra gondolok mindig, hogy „Wow srácok, azt gondoljátok, hogy nagyon kövér vagyok.” [nevet]

- Történt valaha olyan, hogy a szarkazmusodat valaki nem értette meg?

- Sosem. Tényleg. Nagyon száraz humorom van, szóval könnyen tudom olyan helyzetbe sodorni az embereket, hogy hülyének érezzék magukat. De biztosra kell mennem, hogy tudják, csak szórakozok velük. A stáb imádja, ha egy új ember érkezik a Pretty Little Liars forgatására, mert olyankor azt akarják, hogy megszívassam őket. Úgy teszek, mintha nem ennék meg bizonyos gyümölcsöket vagy valami nagyon goromba dolgot mondok, hogy azt gondolják, valamit rosszul csináltak. Ezt úgy 5-10 percig csinálom, aztán bocsánatot kérek és azt mondom: „Üdv, a sorozatban!”

- Ki az, aki a stábból komolyan veszi a vicceidet?

- Keegan [Allen], mindig. Azt tettetem, hogy mérges vagyok rá és egész nap ezen agyal, mindenkitől olyanokat kérdezget, hogy „Ó, Istenem. Mit tettem, amivel feldühítettem?” Shay [Mitchell] és Troian [Bellisario] pedig belemennek a játékba olyanokkal, mint „Nem tudjuk. Csak annyit tudunk, hogy nagyon felhúzták” [nevet] Aztán ír egy SMS-t, hogy „Megbeszélhetnénk legalább?” Annyira vicces szórakozni vele.

- Mi az egyik olyan dolog, amiről azt hitte, hogy felbosszantott vele?

- Nem emlékszem egyre sem, mert annyi mindent tettem már vele. De lehetett olyan hülyeség, hogy azt mondtam „Nem tudom elhinni, hogy ezt tetted.”

Fotók: Zoe McConnell

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek