Starity

Rekordot döntött az új X-Men-film

2014. május 25. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

281 millió dollárt kaszált a Marvel legújabb nagydobása, amellyel a Star Trek-, Vasember-filmeket és a Bosszúállókat is lenyomta.

hirdetés
Rekordot döntött az új X-Men-film

Az X-Men: Az eljövendő múlt napjai a megjelenése napján 90,7 milliót zsebelt be, ehhez társult még 108 millió, mely 3996 moziból érkezett az Egyesült Államok területéről, és további, megközelítőleg 180 nemzetközi területekről, így összesen 281,1 milliót hozott a konyhára — a korábbi X-Men-filmek közül ezt egyiknek sem sikerült elérnie, sőt!

A Days of Future Past nemcsak a filmsorozat eddigi epizódjait múlta felül, de a 20th Century Fox bármely filmjét – még az Avatart is. A Bosszúállók állt eddig a ranglistán, hiszen a nyitóhétvégén 207 milliót zsebelt be, azt követte a Vasember 3 és az utolsó Harry Potter-film.

Adam Sandler és Drew Barrymore vígjátéka már nem volt ennyire szerencsés, már-már komikus, hogy 3550 moziból 18 milliót kapart össze – Sandler egyik legrosszabbul nyitott filmjévé vált.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek