Starity

Két albummal jönnek a Farro testvérek

2014. május 26. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Paramore extagjai túltették magukat a 2010-es kiváláson, jelenleg gőzerővel dolgoznak saját albumaikon.

hirdetés
Két albummal jönnek a Farro testvérek

2010 decemberében intett búcsút a Farro testvérpár a Paramore-nak, mikor egy ócsárló, nyilvános levelet maguk mögött hagyva kiléptek a bandából. A botrány után szinte minden kapcsolatot megszakítottak egykori zenésztásaikkal, egyedül Zac és Taylor York ápolnak jó barátságot a mai napig. Jelenleg mindkét fivér saját stúdióalbumán dolgozik.

„Mielőtt beszámolnék arról, hogy mi is történik velem zenei téren, szeretném mindannyiótoknak megköszönni a végtelen támogatást és bátorítást, amit kaptam tőletek az évek során. Ösztönöztök, hogy folytassam, és hogy olyan zenét csináljak, amilyenért a világon vagyok. Szóval köszönöm.

Ahogy ti is tudjátok, miután Zac és én kiléptünk a bandából, megalapítottuk a Novel Americant. Nagyszerű volt új zenészekkel találkozni és dolgozni, a folyamat során azonban nem találtunk frontembert. Megismertünk néhány elképesztően tehetséges srácot, de sajnos egyikőjükkel sem működött a dolog. Ez nagyon nehéz volt számomra, mert borzasztóan akartam újra dalokat írni és játszani. Sok gondolkodás után arra jutottam, hogy én fogok énekelni. Nem volt könnyű döntés, mert az éneklés sosem volt a komfortzónám része, hiszen mindig is gitáros voltam. Ahogy beléptem az új szerepembe, a kreativitás elkezdett csúcsra törni, majd elkezdett bennem kialakulni az új hangzásvilág is” – olvashatjuk az Alter the Press pár napja lehozott cikkében Josh szavait, akinek egyébként annyira mégsem új terep az éneklés, hiszen a Paramore-ban is többször hallhattuk, illetve a zenekar 2004-es megalakulása előtt készített már dalt Hayley-vel is.

„Büszkén jelentem be, hogy jelenleg az új albumomon munkálkodom egy remek producer, Jacquire King segítségével. Jacquire többek között olyan előadókkal dolgozott már együtt, mint a Kings of Leon, a The Editors, az Of Monsters and Men. Énekileg és zeneileg is kihívás elé állít.

Zac dobosként közreműködött a lemezen, és nyilván fenomenális munkát végzett. Remélem, olyan hamar megjelentethetem a korongot, amilyen hamar csak tudom. Folyamatosan tájékoztatlak titeket, ha új kislemez, albummegjelenés vagy koncert lesz a láthatáron. Maradjatok velem, hogy az új együttesem nevét is megtudjátok! Köszönöm, hogy ezt végigolvastátok és hogy támogattok. Alig várom, hogy megoszthassam veletek az eddigi legnagyszerűbb munkám!” – mondja.

A fiatalabb testvér, Zac egyébként már két nappal a kiválás után alapított egy új együttest, mellyel 2012-ben egy EP-t is piacra dobott. Jelenleg Új-Zélandon tartózkodik, ahol gőzerővel dolgozik teljes hosszú lemezén. Új bandáját Hayley Williams is dicsérő szavakkal illette.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

zene paramore 2014 Farro
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek