Starity

Lady Gagával fog turnézni a Crayon Pop

2014. május 26. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tavaly nyáron kiadott Bar Bar Bar daluk hamar ismertté tette a dél-koreai lánycsapatot, most viszont nagy lehetőséget kaptak, ugyanis Gaga felkérte őket, hogy közelgő turnéjának koncertjeit az öt lány nyissa meg.

hirdetés
Lady Gagával fog turnézni a Crayon Pop

A Crayon Pop még 2012-ben debütált, igazi nagy sikert viszont csak 2013-ban a Bar Bar Bar dallal arattak, melynek különleges koreográfiája és koncepciója annyira megfogta az embereket, hogy sorra töltötték fel az érdekesebbnél érdekesebb feldolgozás-videókat. Így mondhatni vírusként terjedt a lányok dala, ami úgy látszik Lady Gagát is megfogta, hisz az énekesnő felkereste a csapatot azzal az ötletével, hogy mi lenne, ha az öt lány nyitná meg hamarosan induló turnéjának koncertjeit.

A hírről és az érzéseiről a csapat fő énekese, Cho A mesélt a Dazed & Confused magazinnak. „A rajongók és a közvélemény is meglepődött a híreken, hogy mi nyitnánk meg Lady Gaga a koncertjeit, mert ő annyira híres és rengetegen szeretik. Mi is alig hittük el. Azt hittük mindez egy álom, amikor először hallottuk. Az emberek és mi is ugyanazt éreztük!”

A Crayon Pop összesen 13 alkalommal fogja megnyitni Gaga június 26-án induló turnéját az észak-amerikai körútján. Cho A pedig elmondta, hogy több személyes kedvencük is van Gagától: „Legjobban a Telephone-t és a Poker Face-t imádjuk. A dalok annyira jók és könnyű énekelni őket. Igazán nagy függőséget okoznak.”

A tavaly nagy sikert aratott Bar Bar Bar daluk pedig állítólag nem csak a hallgatóság figyelmét hívta fel, hanem Gaga is nagy rajongója lett: „Év elején hívott fel minket Gaga menedzsmentje és hallottuk, hogy majd szeretné velünk együtt elő adni a Bar Bar Bart” - osztotta meg Cho A.

Ez lesz az első alkalom, hogy Amerikába utaznak és Cho A elmondta, hogy ő és a csapat többi tagja se gondolta volna, hogy valaha is be fogják utazni Amerikát. „Hogy őszinte legyek, soha nem gondoltunk arra, hogy az USA-ba menjünk. Még most sem vagyunk biztosak benne, hogy elég népszerűek lennénk ahhoz, hogy csak mi egyedül menjünk oda. Ez csak akkor történhet meg, ha elég visszajelzést kapunk és sokan szeretnek meg minket miközben megnyitjuk Lady Gaga koncertjeit.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek