Starity

Nina Dobrev imád meztelenül fürdőzni

2014. május 27. 14:02   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az InStyle-nak adott interjút nemrégiben a 25 éves színésznő és elárulta, hogy imád nudizni, de azért mindig van nála fürdőruha.

hirdetés
Nina Dobrev imád meztelenül fürdőzni
Fotó: Kenneth Willardt

Bár a Vámpírnaplók ötödik évadának vége és még nem látott hozzá a stáb az új szezon forgatásához, a színészek nem unatkoznak, hiába töltik jól megérdemelt szabadságukat. Nina Dobrev például nemrégiben frizurát újított, filmet forgat és az Air Optix Colors új kontaktlencséjének reklámarca lett, így múlt héten New Yorkba látogatott, hogy részt vegyen a márka bemutatóján, ahol az InStyle rövid interjút készített vele.

- Mesélj a hajadról. Bámulatos. Ombre lettél!

- Köszönöm! Jó móka változtatni a frizurádat. Most forgatok egy filmet, aminek The Final Girls a címe, szóval a szerep miatt újítottam a hajszínemen. Ha változtatsz valamit magadon, sokkal izgatottabbnak érzed magad.

- Úgy gondolod, hogyha megváltoztatod a frizurádat, a személyiséged is változik?

- Teljesen, igen. Ez az egyik dolog, amit imádok abban, hogy színésznő vagyok és különböző karaktereket játszhatok. Ami pedig segít ebben az, hogy másképp nézek ki és érzem magam, mert egy teljesen más embert játszok.

- Te vagy az új arca az Air Optix Colors új, színezett kontaktlencséinek, amik június közepe fele lesznek kaphatóak.

- Próbálom minél természetesebben tartani a dolgokat az életem minden területén. És amit imádok bennük, hogy tényleg nagyon természetesen festenek, még a legextrémebb színű darabok is. Csak fokozza a megjelenésedet.

- Ha már a színeknél tartunk: melyek a kedvenc színeid a gardróbodban?

- A vörös a kedvencem! Imádom. A jövő héten pedig aranyat fogok viselni. Szeretem a lilát is, ami a vörös egyik formája. Egy kékesebb vörös. [nevet]

- Hogyan írnád le a stílusodat?

- Amikor felkelek, normál esetben fiús vagyok. Ilaria [Urbinati, a stylistja] és én is igazi divatlázadók vagyunk. Szeretünk kockáztatni és szórakozni. Amikor túl komoly valami, az már nem mókás.

- Mi a helyzet a vörös szőnyegen kívül, a hétköznapokon? Mik az alapdarabjaid?

- Szeretem a kalapokat. Sok remek csizmám van és persze bőrdzsekim is. Sosem szoktam túl sok ékszert hordani, de szeretem az apróságokat. Múlt héten az Upfronton ezeket a nagyon király Eve & Co-nyilacskákat viseltem, amik szó szerint át voltak lőve a fülemen. És volt egy biztosítótű is. Jó móka felcserélni őket és különböző színeket kipróbálni. Igazi lányos lány lettem, de közben még fiús is vagyok.

- Szóval egy farmer-pólós lány vagy.

- Pontosan.

- Mi az a három dolog, amit a nyáron magadnál fogsz hordani?

- Mindig van a táskámban egy bikini, mert sosem tudhatod, hogy mikor akarsz meztelenül vagy éjszakai fürdőzni. Klasszikus nudista vagyok. Minimális magamutogatással mártózok. [nevet] Szeretem a flip-flopokat is, mindenfajta pántos flip-flopot és a színes kontaklencséimet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek