Starity

Phoebe Tonkin, mi van a táskádban?

2014. május 29. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő megmutatta, milyen kacatokat töm retiküljébe – kiderült, zokni és Chanel-parfüm nélkül útra sem indul!

hirdetés
Phoebe Tonkin, mi van a táskádban?

iPhone-ja mellett Phoebe Tonkin, a The CW The Originalsának sztárja eldobható kamerát is kéznél tart, mivel elmondása szerint imádja a frissen készült fényképek illatát.

„Vegemite nélkül létezni sem tudok! Pirítósra kenem, és máris előtör belőlem a gyerek. Mindig a táskámban van, hiszen állandóan utazom valahová.”

A színésznő az iPadját használja, ha kikapcsolódni szeretne, olyan tévéműsorokkal tömi tele, mint a Városfejlesztési osztály. „Charles Manson életrajzát is olvasom éppen, mivel nagyon érdekelnek az igaz krimitörténetek.”

„A természetes szépségápoló-termékek szintén kötelező darabok. Kókuszolajból készült sminkeket használok, és filmezés előtt mindig bekenem a kezeim mandulaolajos testápolóval” – majd hozzáfűzte, egy pár zoknit is tart a táskájában, hiszen nem árt, ha a magassarkúkban való tipegés után van mibe belebújnia, még ha repülőgépen utazik is.

„A Chanel No. 5 a kedvenc parfümöm, régi, de meghitt, édesanyámra emlékeztet.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek