Starity

Klippremier: Arch Enemy - You Will Know My Name

2014. május 28. 11:11   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bemutatta legújabb videoklipjét a svéd Arch Enemy együttes, amely az első kislemezes dalukhoz készült.

hirdetés
Klippremier: Arch Enemy - You Will Know My Name

Pár hónapja látott napvilágot a hír, miszerint az Arch Enemy együttes énekesnője, Angela Gossow kilép a zenekarból. Az új frontasszony a The Agonist egykori pacsirtája, Alissa White-Gluz lett, akivel már javában folynak a munkálatok az új album körül, amely hivatalosan június 9-én illetve 10-én fog debütálni.

Az első klip március 20-án jelent meg, War Eternal néven, amely az album névadó dala is egyben és hatalmas sikereket ért el. Ezt követte az As The Pages Burn című dal került kiadásra, amelyhez egy szöveges kisfilm is készült, valamint ez a dal is tarolt a rajongók körében már a megjelenése napján. Az új videó a You Will Know My Name című dalukhoz forgott és mint kiderült, az első kislemezük is ezt a címet viseli.

A svéd zenekart az új felállásban a magyar közönség is megtekintheti idén a Pécs melletti Malomvölgyi Arborétumban megrendezésre kerülő Rockmaraton fesztiválon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek