Starity

Így vesztették el szüzességüket a sztárok II.

2014. június 02. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kedvenc sztárjaink ezúttal is a legpikánsabb tapasztalataikat osztották meg a nagyérdeművel.

hirdetés
Így vesztették el szüzességüket a sztárok II.

Khloe Kardashian

A reality-sztár a The View-nak árulta el, miszerint 14 éves korában vált meg szüzességétől, de rögtön utána meg is bánta, hogy elhamarkodta a dolgot. „Hallgatnom kellett volna a szüleimre. Ne engedjétek senkinek, hogy nyomást gyakoroljon rátok, nem érdemes, mert az érzés, ami utána jön...”

Matthew Fox

Matthew a Playboy magazin riporterének árulta el, hogy 12 éves volt, amikor összemelegedett egy 14 éves lánnyal, bár elmondása szerint borzalmas és kínos volt az együttlét.

Britney Spears

Sokan úgy vélik, hogy a pophercegnő első komoly barátjával, Justin Timberlake-kel veszítette el szüzességét, ám az énekesnő édesanyja szerint ez korántsem igaz. Lynne szerint lánya 14 éves korában, az iskolai futballcsapat egyik tagjával bújt ágyba első ízben.

Mattew Morrison

A Glee sztárja 21 évesen vált férfivá, nem sokkal azután, hogy a New York Egyetemen csatlakozott egy keresztény csoporthoz, ennek ellenére még házasságkötés előtt átesett a tűzkeresztségen.

Beyoncé

A gyönyörű énekesnő a huszas éveiben intett búcsút a gyerekéveknek, szüzességét pedig jelenlegi férjével, Jay-Z-vel veszítette el, akivel azóta közös gyereke is született 2012-ben.

Lisa Kudrow

A Jóbarátok sztárja 32 évesen, szűzen ment férjhez 1995-ben Michel Sternhez és csak a nászéjszakán vált meg legbecsesebb kincsétől. Érdekesség, hogy a pár a mai napig boldog, kiegyensúlyozott házasságban él.

Kevin Jonas

A legidősebb Jonas tesó 22 évesen lett férfivá felesége, Danielle oldalán. Miután elhálták a nászéjszakát, Kevin csupán annyit kérdezett: „Ennyi az egész?”

Adriana Lima

A Victoria's Secret szexi modellje is megvárta a nászéjszakát, amikor is 27 éves korában kimondta a boldogító igent a szerb NBA játékosnak, Marko Jarinak 2009 februárjában.

Jessica Simpson

Az idősebbik Simpson-lány sem siette el az első szexuális élményét, ő is a nászéjszakára tartogatta azt, amikor is 22 évesen hűséget esküdött Nick Lachey-nek, akivel 3 év házasság után tettek pontot kapcsolatuk végére.

Katy Perry

A népszerű énekesnő azt nem igazán hangoztatja, hogy mikor is került sor szüzességének elvesztésére, ám azt a Twitteren tette közhírré, miszerint lányságának virágát Justin York, a Paramore turnégitárosa szakította le, aki az első barátja is volt egyben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek