Starity

Ing: így viselik a sztárok

2014. május 28. 18:06   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Legyenek kockásak, csíkosak, egyszínűek vagy akár farmerból készültek, az ingek örök kedvencek a divatvilágban, hiszen rövid- és hosszúnadrághoz, valamint szoknyához is tökéletesen passzolnak. Nem véletlen tehát, hogy híres színésznők és énekesnők is előszeretettel hordják.

hirdetés
Ing: így viselik a sztárok

Hilary Duff

A színésznő a hétköznapok alkalmával gyakran választ bújik ingekbe, melyekhez egyszerű fekete leggingset vagy kék farmert húz fel. Gardróbjában mindenféle színű és mintázatú darab helyet kapott, köztük a manapság népszerű farmerrel, az örök kedvenc kockással és csíkossal is.

Ashley Tisdale

A színész-énekesnőt is gyakran látni ingben, amit sokszor húzott már fel farmer shorthoz vagy szoknyához azokon a napokon, amikor nem volt kedve túl sokat bajlódni azzal, hogy mit vegyen fel. Olykor viszont csinosabb szettjeit is feldobja egy-egy farmerből készült darabbal.

Demi Lovato

A 21 éves énekesnő a legtöbbször laza összeállításoknál hasznosítja kockás ingjeit, melyekben nem csak a hétköznapokon, hanem rajongói találkozókon is részt vett már. Akadt már azonban olyan is, hogy farmer inggel dobta fel dögösebb szettjeit.

Troian Bellisario

A Pretty Little Liars sztárja nem csak Spencer bőrébe bújva hordja eme darabot, hiszen nem egyszer jelent már meg rendezvényeken egy-egyben, valamint fotózások alkalmával is esett már rá választása.

Anna Kendrick

A 28 éves színésznő a mindennapokon a szokványos és laza kockásakat vagy egyszínűeket preferálja, azonban hivatalos megjelenései alkalmával már inkább az olyan nőiesebb darabokban látni, mint például a képen látható pöttyösben.

Vanessa Hudgens

A 25 éves színésznőt is számtalan alkalommal kapták már lencsevégre különböző mintázatú és színű ingekben, de egyértelműen a letisztultabb, egyszínű vagy kockás darabok állnak közel a szívéhez, melyekben nem csak a hétköznapokon látható, hanem hivatalos rendezvényekre is szívesen ellátogat bennük.

Blake Lively

Mindenki Serena van der Woodsene nem csak a Gossip Girlben, hanem a való életben is igazi stílusikonná nőtte ki magát az évek múlásával, így az ő gardróbjából sem hiányozhat néhány ing. Eddig főként kék és fehér színű darabokban láthattuk, melyek olykor elegánsabb, máskor pedig lazább szettjeiben köszöntek vissza.

Alyson Hannigan

Az Így jártam anyátokkal Lilyjének kétgyermekes anyuka révén egyik kedvence lett e kényelmes és praktikus ruhadarab, amiből valószínűleg majdhogynem minden színben található egy a szekrényében.

Jessica Alba

A 33 éves színésznő is irigylésre méltó stílusérzékkel rendelkezik, hiszen nem csak a vörös szőnyegen, hanem a hétköznapokon is mindig kifogástalanul fest bármilyen ruhadarabban. Természetesen nincs ez másként az ingekkel kapcsolatban sem, melyekből szép és változatos gyűjteményre tett szert az évek során.

Cheryl Cole

A brit énekesnőnek is kedvenc ruhadarabjai közé tartoznak az ingek, legyenek azok kockásak, farmerek, vagy zöldek, ugyanis bármikor jöhetnek, ha például utazásról vagy akár vásárlásról van szó.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek